Black Friday 2021Black Friday 2021

Op vakantie met je nieuwe gezin

op-vakantie-met-je-nieuwe-gezinEens een keer een ander soort boek dan al het andere, namelijk een informatief boek van SkajaCoaching met als titel Op vakantie met je nieuwe gezin. Het is een informatief boek over hoe je als stiefmoeder kan omgaan met een pleegkind.

Het gratis te downloaden ebook staat vol met vragen en antwoorden over hoe je het beste je vakantie kan aanpakken, de do’s en en not to do’s. Zodat je uiteindelijk lekker kan genieten van een relax en ontspannen vakantie met je nieuwe gezin.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Ben jij stiefmoeder? En herken je de volgende valkuilen: te snel te veel zorgtaken op je nemen, het te goed willen doen, negatieve gevoelens wegstoppen? Dit houd je niet vol. Met als gevolg dat je oververmoeid raakt of het gewoon niet meer ziet zitten met je nieuwe gezin.

Maar hoe blijf je jezelf in het nieuwe gezin, waar iedereen iets anders wil, waar verschillende loyaliteiten spelen, waar je rekening moet houden met exen, waar zoveel taken te doen zijn? Skaja Coaching is gespecialiseerd om je hierin te begeleiden.

Skaja Coaching loopt een stukje met je mee op jullie weg naar een geslaagd en gelukkig nieuw gezin..

Titel – Op vakantie met je nieuwe gezin
Auteur – Mariska Matapukan–Jansen en Angelique Cras
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo