David Baldacci

Wil je meer weten over de boeken van David Baldacci? Dan ben je op deze pagina op het juiste adres. Tevens zullen de eventuele gratis boeken geschreven door David Baldacci hier ook gepost worden. David Baldacci is een Amerikaanse schrijver welke vooral bekend is geworden in het genre Thrillers en Romans. Daarnaast heeft hij ook 2 kinderboeken geschreven. Zijn boeken kan je onderverdelen in meerdere boekenseries en hierover vind je op deze pagina meer. Inmiddels is Baldacci zijn werk in maar liefst 45 talen vertaald waaronder het Nederlands en zijn zijn boeken dan ook hier in Nederland en België enorm populair.

Wil je meer weten over deze schrijver en welke boeken hij uitbracht heeft? Lees dan snel verder, want wij hebben zoveel mogelijk informatie over David Baldacci voor jou verzameld.

Boekenseries van David Baldacci

Er zijn veel verschillende manieren van boeken schrijven, en elke schrijver heeft zo zijn/haar manier van schrijven. Zo ook David Baldacci als je kijkt naar de diverse boekenseries. Op het moment van schrijven heeft David namelijk maar liefst 10 verschillende boekenseries geschreven en een totaal van 43 boeken welke in Nederland/België gepubliceerd zijn. De kracht van zijn manier van schrijven is niet alleen dat hij een verhaal van het begin t/m het einde je weet mee te nemen, maar ook dat je elk boek los van elkaar kunt lezen. Natuurlijk als je gaat beginnen met het lezen van een boek uit een boekenreeks van Baldacci is het wel aan te raden om met het eerste deel te beginnen. Wat ik vooral sterk vind aan de diverse boeken van Baldacci, is dat ze lekker luchtig je meenemen in de wereld gecreëerd door David Baldacci zelf en ervoor zorgt dat je het boek in 1x wilt uitlezen. Ook de thrillers die echt meeslepend zijn, zijn min of meer als een roman geschreven waardoor ze heerlijk doorlezen. Hierdoor zijn de diverse boeken niet voor niets echte bestsellers geworden in de loop der jaren en heeft hij ook diverse prijzen hiermee binnengehaald.

een-goede-daad-david-baldacci

Aloysius Archer

De nieuwste boekenserie geschreven door David Baldacci. In deze boekenreeks staat oorlogsveteraan Aloysius Archer centraal welke net vrijgelaten is uit de gevangenis voor een misdaad die hij niet had gepleegd. Echter net vrijgelaten word Archer betrokken bij een moord waar hij onterecht van word beschuldigd…

 1. Een goede daad
 2. Dodelijk spel (release Mei 2021)
david-baldacci-daglicht

Amos Decker

De boekenreeks welke gaat over een FBI agent met een exeptioneel geheugen, ook wel de geheugenman genoemd. Inmiddels zijn er alweer 6 boeken uitgebracht in deze boekenserie.

 1. De Geheugenman
 2. De laatste mijl
 3. Het motief
 4. Doodskleur
 5. Verlossing
 6. Ondergronds
david-baldacci-the-camel-club

De Camel Club

In de boekenserie over de Camel Club volgen we een oud agent genaamd Oliver Stone. Ondanks dat hij niet op de loonlijst staat van de diverse Amerikaanse veiligheidsdiensten raakt hij toch betrokken bij diverse aanslagen en complotten tegen Amerika.

 1. De samenzwering
 2. De verzamelaars
 3. De verraders
 4. De rechtvaardigen
 5. Rechteloos

David Baldacci boeken

Op dit moment zijn er maar liefst 43 boeken uitgebracht in het Nederlands van David Baldacci. Als je nieuw bent met deze schrijver dan heb je nog wel wat uurtjes voor de boeg. De diverse David Baldacci boeken zijn daarbij ook heel aantrekkelijk geprijsd als ebook zijnde. Ook de paperbacks kan je vaak voordelig aanschaffen via de lokale boekenwinkels, maar hierbij de digitale boekenwebsite van de Benelux houden we toch meer van de ebooks. Dat is het mooie van het werk van deze schrijver, elk boek wat vertaald is naar het Nederlands is dan ook als ebook verkrijgbaar. Je kunt al boeken van David Baldacci terugvinden voor nog geen 3,- als je bij de grote online boekenwinkels als een Bol, Bruna of Libris kijkt.

Op dit moment staan er nog heel wat titels op het punt om in het Nederlands uit te komen, en David Baldacci heeft min of meer al aangekondigd dat we de komende jaren nog genoeg moois kunnen verwachten. De nieuwste boekenreeks over Aloysius Archer zal in ieder geval nog een boek krijgen en als we de berichtgeving moeten geloven is de release van Dodelijk spel niet de laatste in deze boekenserie. Ik ben persoonlijk echt wel een fan te noemen van deze schrijver en vind dit dan ook goed nieuws om te horen.

Gratis boeken van David Baldacci zitten er helaas op dit moment niet in. Tenminste als je op zoek bent naar een losse download. Wel zijn er diverse abonnementsdiensten waar een of meerdere boeken van Baldacci opstaan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een Kobo plus. Daarnaast zijn de meeste boeken ook beschikbaar in de online bibliotheek in Nederland. Hiervoor moet je wel een abonnement hebben bij de lokale bibliotheek en zitten er helaas wel wat beperkingen op de “gratis” ebook leen mogelijkheden. Gelukkig zijn de meeste boeken geschreven door David Baldacci redelijk goedkoop aan te schaffen, en zeker als ebook ben je over het algemeen niet boven de 10,- kwijt.

Met inmiddels meer dan 40 titels vertaald naar het Nederlands heb je nog aardig wat te lezen als je nog kennis moet maken met deze schrijver. Als je je afvraagt met welke boekenserie je moet gaan beginnen. Dan is dit een goede vraag. Als je echt helemaal nieuw bent met de Baldacci boeken dan zou ik gewoon bij het begin beginnen. Op de Wiki van Baldacci staat de exacte volgorde van al zijn boeken beschreven. Met eerst een paar boeken welke losstaande verhalen zijn kan je kennis maken met de schrijfkunsten. Daarna kan je beginnen met zijn oudste boekenserie over Sean King en Michelle Maxwell, Camel Club etc.

Note
Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
Gratis boeken downloaden
Logo