Black Friday 2021Black Friday 2021

Over gratis boeken downloaden

gratis-boeken-downloaden-2Gratis boeken downloaden

Op deze website kunt u vele gratis boeken downloaden voor jong en oud, over koken en reizen en nog veel meer. Op het internet zwerven er vele gratis boeken rond die we op de website van gratis boeken downloaden allemaal verzamelen als ze maar in het Nederlands zijn. U kunt hierbij aan allerlei boeken denken, en ook uw input wordt gewaardeerd. Op dit moment zijn we nog bezig met de laatste handelingen om dit mogelijk te maken, maar binnenkort kunt u ook hier uw gratis gevonden digitale boek plaatsen door een verzoek voor link in te dienen, hierover later dus meer.

Verder is het de bedoeling dat het ook een platform wordt voor beginnende schrijvers die eerst eens willen kijken hoe hun boek gewaardeerd wordt, de voorwaarde hiervoor is dat het boek gratis te downloaden moet zijn via onze website www.gratisboekendownloaden.net of via de auteur zijn eigen website. Gratis boeken downloaden moet namelijk een website zijn waar je makkelijk en snel vele gratis ebooks kan terugvinden. Onze collectie bestaat nu al uit meer dan 100 gratis ebooks en nog steeds groeiende, wilt u hier ook aan meehelpen dan kunt u contact met ons opnemen via ons contact formulier.

Over gratis boeken downloaden

Wij zijn een website die de gratis boeken ook daadwerkelijk gratis aanbieden, u hoeft hiervoor niet eerst apart te registeren of lid te worden van een nieuwsbrief. De meeste gratis boeken die u hier terugvindt zult u niet rechtstreeks van onze website downloaden, maar u zal doorgestuurd worden naar de desbetreffende auteur zijn website of die van zijn uitgever. Hier kunt u vervolgens het boek dan ook daadwerkelijk gratis downloaden. Wij bieden geen gratis boeken downloads aan die illegaal zijn, we weten dat veel boeken die eigenlijk niet gratis zijn toch via torrent websites aangeboden worden, maar dit is hier niet toegestaan. Mocht er om wat voor reden dan ook toch een boek als gratis tussen staan, welke niet gratis via het web verspreid mag worden, neemt u dan contact met ons op zodat we deze link kunnen verwijderen.

Niet alle boeken zijn gratis hoe kan dat?

Omdat lang niet alle digitale boeken ook gratis zijn, daarom verzamelen we ook alle goedkope download links voor ebooks. Deze boeken kan je vaak voor onder de 10 euro al downloaden via de links bij deze ebooks. Tevens zullen er regelmatig acties voorbij komen tussen onze aanraders, waarmee u super goedkoop een ebook kunt aanschaffen. Soms zijn er namelijk zelfs ebooks bij die voor 1 cent al te koop zijn.

Zijn deze gratis boeken ook legaal?

Alle gratis boeken die we via gratis boeken downloaden verspreiden zijn 100% legaal, regelmatig verwijzen we ook door naar de auteur zijn website voor de daadwerkelijke download. Mocht er toch een boek tussen staan wat is strijd is met de wet dan verzoeken we u om direct contact met ons op te nemen om dit te corrigeren. Wij zullen ook geen links toestaan naar een torrent website voor het downloaden van ebooks, wij weten dat dit helaas toch veel gebeurd, maar alle gratis ebooks die wij aanbieden zijn door de auteur zelf of door zijn uitgever ook daadwerkelijk vrijgegeven als gratis ebook.

Kan ik ook zelf een ebook uploaden?

Dit kan voorlopig nog niet, we zijn wel van plan om dit in de toekomst te implementeren op onze website. Voor nu is het natuurlijk wel mogelijk om uw eigen ebook op onze website te publiceren. Hiervoor kunt u een reactie achterlaten d.m.v. een reactie onderaan deze pagina, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op. Tevens als u een ebook gevonden heeft die gratis te downloaden is kunt u dit ook kenbaar maken door gebruik te maken van onderstaand reactie veld.

 

 

Note
Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
Gratis boeken downloaden
Logo