Black Friday 2021Black Friday 2021

Niet omkijken – Antoinette Verstegen

niet-omkijkenBij deze weer een boek uit de categorie thrillers, namelijk het boek niet omkijken van Antoinette Verstegen. Het is een boek die door de lezers van de website vrouwenthrillers is samengesteld en nu gratis te downloaden is via hun website. Uiteindelijk is het best een heel leuk ebook geworden en zeker een aanrader om eens te lezen, lekker op vakantie of thuis in de zon.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Dit e-book bestaat uit het complete verhaal van de Thriller on Demand van 2010.
“Thriller on Demand” is een initiatief van Vrouwenthrillers.nl en Antoinette Verstegen waarbij bezoekers van VrouwenThrillers.nl de keuze maakt welk verhaal daadwerkelijk wordt geschreven.

Elk hoofdstuk eindigde met drie mogelijke scenarios waarbij de lezer bepaalde welk scenario werd gebruikt voor het volgende hoofdstuk.
Ook konden lezers een reactie bij elk geschreven hoofdstuk plaatsen. Ook de titel van het boek “Niet omkijken!” is bedacht door een bezoeker van VrouwenThrillers.nl…

Titel – niet omkijken
Auteur – Antoinette Verstegen
Verschijningsjaar – 2010

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo