Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

voor-jouEen goed boek die je aangrijpt en waar zelfs de tranen van in je ogen komen te staan door het levensverhaal wat beschreven wordt is het boek voor jou. Het is een boek die in het kort gaat over 2 levens, namelijk over Louisa die een echte huismus is en nooit buiten haar directe omgeving heeft gekeken en over Will die zwaar gehandicapt is geraakt en hierdoor het leven niet meer ziet zitten en er een einde aan wil maken. Alleen wanneer die 2 met elkaar in contact komen probeert Louisa hem op andere gedachte te brengen, maar of dit nu uiteindelijk lukt….

Helaas is dit boek niet gratis te downloaden, maar wel heel voordelig te downloaden via onze partner Bol.com. Deze heeft nu een actie waarbij o.a. het boek voor jou heel voordelig te downloaden is samen met de zomer verhalen bundel. Klik op onderstaande download link voor meer informatie.

Een korte omschrijving:

Louisa’s wereld is klein. Ze werkt in een café om de hoek en woont nog bij haar ouders, en hoewel ze ergens wel weet dat haar vriend Patrick niet de liefde van haar leven is, passen ze goed genoeg bij elkaar. Lekker overzichtelijk. Wills wereld is ook klein. Vroeger had hij alles wat hij zich kon wensen – een goede baan, avontuurlijke vakanties, een mooie vriendin – maar door een ongeluk zit hij in een rolstoel, verlamd vanaf zijn nek. Door de chronische pijn en zijn wanhoop ziet hij maar één uitweg.

Wanneer Louisa haar baan kwijtraakt, gaat ze aan de slag als Wills verzorger, en het duurt niet lang voor de tegenpolen botsen. Als ze ontdekt wat Will voor ogen heeft, besluit Louisa alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen. Maar hoe overtuig je iemand dat er nog zo veel avonturen te beleven zijn, als je zelf de wereld niet durft te ontdekken?

Titel – Voor jou
Auteur – Jojo Moyes
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Niet gratis als E-book te downloaden


Download links -[bol_product_links block_id=”bol_51e681d3058f5_selected-products” products=”9200000015046517″ name=”ebook” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo