Duizend en één Nacht – Eerste deel van de Arabische vertellingen

Stap binnen in de betoverende wereld van “Duizend en Een Nacht”, het boek dat lezers al eeuwenlang fascineert met zijn rijke tapestry van avontuur, magie, romantiek, en mysterie. Dit klassieke werk, ook bekend als de “Arabian Nights”, is een verzameling van Midden-Oosterse en Zuid-Aziatische verhalen en folk tales die door de eeuwen heen zijn overgedragen en samengesteld tot een onvergetelijke literaire schat. Een echte klassieker welke vertaald is naar de digitale wereld en helemaal gratis aangeboden wordt bij o.a. Amazon Kindle. Download deze en nog veel meer gratis ebooks via bijgaande link.

Dit e-book is perfect voor zowel jong als oud en belooft uren van vermaak en verwondering. Elk verhaal neemt de lezer naar een wereld die zo levendig en kleurrijk is, dat het voelt alsof je zelf door de oude bazaars wandelt en de mystieke avonturen beleeft. Kom er nu eenvoudig zelf achter wat dit boek nu een echte klassieker maakt.

Omschrijving van Duizend en een nacht

Wanneer u “Duizend en Een Nacht” opent, ontsluit u de deuren naar een wereld waarin vliegende tapijten de lucht doorklieven, genieën uit wonderlampen verschijnen, en listige viziers koninkrijken bedreigen. Elk verhaal is ingebed in de intriges van Scheherazade, de slimme en inventieve vertelster die elke nacht een nieuw verhaal vertelt om haar leven te redden. Haar verhalen, rijk aan thema’s en morele lessen, blijven tot de verbeelding spreken en leren ons over de complexiteit van het menselijk bestaan.

Laat je meeslepen door de tijdloze verhalen van “Duizend en Een Nacht”, waar de grenzen tussen de werkelijkheid en fantasie vervagen. Deze verzameling van betoverende verhalen, overgeleverd door de eeuwen heen, is een getuigenis van de rijke verbeelding en culturele rijkdom van het oude Oosten. Ervaar de betovering elke avond opnieuw, bladzijde na bladzijde.

Meer informatie

Schrijver: onbekend
Taal: Nederlands
Categorie: Historische verhalen

Geïllustreerde verhalen van Duizend-en-een-nacht

★★★★★
14,99  op voorraad
vanaf 27/11/2023 16:48

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeHardcover
Oorspronkelijke releasedatum14 november 2018
Aantal pagina's304
IllustratiesNee
HoofdauteurAnna Milbourne
HoofdillustratorAlida Massari
HoofduitgeverijUsborne Publishers
Eerste VertalerEls Peeters
Editie1
Gewicht859 g
Product breedte161 mm
Product hoogte35 mm
Product lengte202 mm
StudieboekNee
Verpakking breedte161 mm
Verpakking hoogte35 mm
Verpakking lengte202 mm

Nederlands | Hardcover | 9781474956239 | 14 november 2018 | 304 pagina's

Duizend en één Nacht – Eerste deel van de Arabische vertellingen
Duizend en één Nacht – Eerste deel van de Arabische vertellingen
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo