Black Friday 2021Black Friday 2021

Sempre Amore – Fleur van Ingen

Ontdek de vurige vervolgverhalen van “Sempre Amore”, waar Amerikaanse koppigheid en Italiaanse passie samenkomen in een hartstochtelijk dans van liefde en vergiffenis. Na de onstuimige verwikkelingen in “Italiaanse passie” neemt Fleur van Ingen ons mee terug naar het schilderachtige decor van Italië waar de wegen van Logan en Mattia opnieuw kruisen. Maar kunnen ze de scherven van hun gebroken relatie lijmen? In “Sempre Amore” worden we meegevoerd in de rollercoaster van emoties die volgen na de eerste ontmoeting, de verliefdheid, en de pijnlijke breuk veroorzaakt door een keten van misverstanden. Logan, geconfronteerd met de echo’s van zijn fouten, moet vechten tegen zijn eigen aard om te bewijzen dat ware liefde de kracht heeft om te helen. Mattia, gedreven door zijn Italiaanse vuur, staat op het kruispunt van vergeten en vergeven.

Zal de belofte van “sempre”, altijd, voldoende zijn om de barrières van het verleden te doorbreken? “Sempre Amore” is een ode aan de onverwoestbare kracht van liefde die elke uitdaging overwint. Je kant het boek Sempre Amore nu gratis als ebook downloaden via Harlequin. Met Harlequin vind je een uitgever die regelmatig enkele van zijn romans als gratis ebook aanbied. Op deze manier kan je gratis kennismaken met de boeken en de diverse boekenseries die Harlequin uitgeeft. Ideaal toch.

Omschrijving van Sempre Amore

In Italiaanse passie (een van de verhalen in Bouquet 4500) kun je lezen hoe Logan en Mattia elkaar ontmoeten, verliefd worden, en door verwarring en misverstanden weer uit elkaar worden gedreven.

Sempre amore, dit korte verhaal van Fleur van Ingen, vertelt hoe het verdergaat. Zal Logan, met zijn Amerikaanse koppigheid, zijn grote fout kunnen toegeven? En kan Mattia, met zijn Italiaanse hartstocht, alle misstappen uit het verleden vergeten en vergeven? Is er kans op ware, eeuwige liefde?

Meer informatie

Schrijver: Fleur van Ingen
Taal: Nederlands
Categorie: Roman

Bouquet 3534 - Italiaanse passie

4,49
2,49
 op voorraad
vanaf 14/04/2024 15:15

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum15 juli 2014
Aantal pagina's121
Ebook FormaatEPUB met digitaal watermerk
IllustratiesNee
HoofdauteurMaya Blake
HoofduitgeverijHarlequin
Eerste VertalerSilvia Simons
Lees dit ebook opAndroid (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Editie1
StudieboekNee

Nederlands | E-book | 9789402504392 | 15 juli 2014 | 121 pagina's | EPUB met digitaal watermerk

Sempre Amore – Fleur van Ingen
Sempre Amore – Fleur van Ingen
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo