Black Friday 2021Black Friday 2021

Harlequin – Vele gratis ebooks online te lezen!

Ben jij ook zo’n lekker mooi weer lezer? Normaal gesproken lekker in de zomervakantie genieten van een paar lekkere romans? Of juist een Bouquet boek lezer, niet nadenken, maar gewoon lekker wegzwijmelen van de mierzoete verhaaltjes? De Bouquet boekjes van Harlequin zijn vele vrouwen helemaal weg van. Daarom dacht ik, laat ik dit berichtje eens posten. In het verleden hebben we al vele gratis ebooks van Harlequin gepubliceerd via onze website. Nu echter praten we niet over een 3 of 4 ebooks welke je gratis kunt downloaden, nee nu praten we over iets meer. Ik heb ze niet allemaal geteld, maar het zijn er zeker meer dan 20. Variërend van korte verhalen tot complete Bouquet boekjes welke je gratis online kunt lezen.

Met schrijvers als Janelle Denison, Victoria Pade, Maureen Child, Kristin Gabriel, Tanya Michaels, Liz Fielding, Kate Walker, Isabell Sharpe, Julia James, Judith Arnold en nog veel meer een ruime keuze. Harlequin is natuurlijk de uitgever waar je terecht kunt voor de Bouquet ebooks, Romans en Intieme verhalen. Met de zomervakantie van 2020 in aankomst is dit de mogelijkheid om je digitale boekenkast eens goedkoop aan te vullen. Met Covid-19/ het Corona virus zijn vele vakanties uitgesteld en nog onbekend. Misschien ga je zelfs wel vakantie in je achtertuin houden of niet? Hopelijk krijgen we net zo’n zomer als de afgelopen 2 jaar, want dan zou ik zeggen. Zwembadje op van minimaal 2 bij 3 meter, ligbedje en parasol erbij. Wijntje koud en ereader/smartphone of tablet bij de hand met een van de vele gratis ebooks van Harlequin. Laat die zomer 2020 maar beginnen, wij zijn er klaar voor toch!

Om naar de download pagina van Harlequin te gaan kan je onderstaande download link gebruiken. Profiteer nu van de vele gratis ebooks en veel leesplezier!

Titel – Vele tientallen
Auteur – Divers
Verschijningsjaar – 2010 t/m 2020

Prijs – Gratis te downloaden

Download linksDownloadpagina van Harlequin

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo