Bevroren – E.J. Stevens

Een detective boek is alweer even geleden. Met het boek Bevroren kan je een gratis detective boek downloaden vanaf het boekenplatform van Smashwords. Het is een leuk, spannend en zeer interessant boek om eens een keer te lezen. Het verhaal gaat over de paranormale detective Ivy Granger welke voor diverse zaken ingehuurd word. Hiermee gaat er een wereld open die je niet voor mogelijk houd. Kortom geniet van dit korte verhaal en als je meer wilt dan is er zeker meer van deze paranormale detective.

De wereld van Ivy Granger, met inbegrip van de Ivy Granger Paranormale Detective-serie en de serie De Jagersgilde, is gevuld met actie, mysterie, magie, donkere humor, eigenaardige personages, bloedzuigende vampiers, flirterige demonen, sarcastische waterspuwers, sexy gedaanteverwisselaars, temperamentvolle heksen, psychotische elfen, en brutale, hartstikke leuke heldinnen.

Wanneer een klant beweert dat haar huis is behekst, probeert Ivy haar geest open en haar wapens bij de hand te houden. Als haar paranormale gaven en recente zaken haar iets hadden geleerd, was het dat je beter gewapend kon zijn voor onverwachte gebeurtenissen.

Zal onze favoriete paranormale detective de confrontatie met moorddadige spoken aandurven? Alles is mogelijk in Harborsmouth.

Titel – Bevroren
Auteur – E.J. Stevens
Verschijningsjaar – 2018

Prijs – gratis ebook

Download linksDownloadpagina van het boek Bevroren op Smashwords

3 Opmerkingen
 1. bedankt goed boek

 2. Beetje gek boek maar leest gemakkelijk. Had van mij langer mogen duren!

 3. het boek is amaising als je dit leuk vond zal je zeker twin crowns leuk vinden

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo