Black Friday 2021Black Friday 2021

Stoorzender – Arjen Lubach

De donkere dagen gaan weer beginnen zo eind september 2020. Het word weer tijd voor lekker boeken lezen onder een dekentje op de bank. Lekker openhaardje aan, kopje thee of een wijntje erbij en lezen maar. In de zomer buiten lezen aan het zwembad of aan het strand is natuurlijk lekker. In de herfst en winter is het echter weer fijn om zo op de bank een boek te lezen. Daarom zullen we de komende tijd diverse boeken promoten op onze website welke zowel betaald als gratis te downloaden zijn. Een van betaalde boeken die ik wilde promoten is het boek van Arjen Lubach, namelijk Stoorzender.

Waarom? Gewoon omdat het een echt leuk en interessant boek is. Als je van “Zondag met Lubach” houd en zijn humor snapt dan is het een echte aanrader. Gewoon lekker vlot geschreven, veel humor en toch ook wel interessante zaken passeren in het boek Stoorzender. Lekker genieten de komende tijd van een leuk boek kan hiermee zekerz te weten. Voor nog geen 10,- download je het boek Stoorzender binnen een paar minuten via onderstaande download link. Nogmaals je kan het niet gratis downloaden, en ja de komende tijd zullen we echt wel weer meerdere gratis titels toevoegen op onze website. Voor nu lekker genieten van dit pittige, leuke, grappige boek van Lubach maar!

Korte omschrijving:

In Stoorzender doet Arjen Lubach verslag van twee jaar uit zijn bewogen bestaan. Vanuit zes verschillende plekken (Los Angeles, Vlieland, New York, Friesland, Zweden en Amsterdam) schrijft hij ongebruikelijk persoonlijk over Zondag met Lubach, muziek, comedy, politiek, het leven en de liefde.

Stoorzender is een unieke mix van eerlijke, grappige en ontroerende verhalen, zoals alleen Arjen Lubach die kan schrijven.

Arjen Lubach zijn ebook Stoorzender downloaden

Via onderstaand link kan je eenvoudig het boek Stoorzender voor maar 9,99 downloaden. Helaas is het ebook van Arjen niet gratis te downloaden, maar het is zeker een aanrader! Download het ebook nu eenvoudig via onze boekenpartner Bol.com

Titel – Stoorzender
Auteur – Arjen Lubach
Prijs – niet gratis

Download links: Download het boek Stoorzender geschreven door Arjen Lubach via deze link!

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo