Welke nieuwe boeken zijn de moeite waard?

gratis-boeken-downloadenDe donkere maanden van het jaar gaan weer beginnen, dus traditioneel is het weer het begin van veel nieuwe boeken. Het jaar 2020 zijn er al diverse bestsellers verschenen van zowel gevestigde namen als nieuwe. Echter de boeken die je op een Bol.com, Bruna of waar dan ook kan aanschaffen zijn niet altijd gesorteerd op kwaliteit. De populariteit word vaak bepaald aan de hand van vele meters, en de best verkopende boeken zijn niet altijd ook de beste boeken.

Daarom ben ik benieuwd welk boek met verschijningsjaar 2020 volgens jullie echt een aanrader zijn. Misschien dat we dan zo voor de winter een eigen top 5 boeken kunnen maken?

Dus welke nieuwe boeken zijn het lezen waard?

Heb jij een boek gelezen wat dit jaar (2020) op de markt gekomen is in Nederland welke echt te gek is? Doe dan het volgende:

 1. Geef een reactie onderaan dit bericht of op Facebook met wat voor een cijfer je het boek geeft
 2. Probeer dit ook een beetje te onderbouwen het hoe en waarom…

Dat is niet veel toch? Gewoon een lekkere reactie over een boek, de kwaliteit, het leesgenot, verhaallijntje, samenvatting of wat dan ook. Waar jij je lekker bij voelt en wat voor een cijfer je een boek geeft. Afhankelijk van het aantal reacties en de suggesties zullen we dan met een definitieve poll komen zodat iedereen kan stemmen. Voor nu zijn het dan ook de nominaties!

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo