Black Friday 2021Black Friday 2021

Super Granny 2 – Oeps – Megan Havervlok

Als ik kijk naar de populairste kinderboeken op onze website dan is de Super Granny serie er 1 van. Alleen ik kom er net achter dat we deel 2 nog nooit op onze website hebben gepost. Dus bij deze ook een directe link naar het 2e deel van Super Granny genaamd Oeps. Waar gaat de Super Granny serie nu eigenlijk over? Eigenlijk heel simpel, de boekenserie gaat over Meg, Meg is een weeskind die op haar 8e verjaardag haar oma op bezoek krijgt in het weeshuis. En met deze oma gaat haar leven aardig veranderen in de positieve zin, want het is geen gewone oma maar een super oma!

Alle 3 de delen van Super Granny zijn op het moment van schrijven gratis te downloaden via het boekenplatform van Smashwords. Het zijn ideale leesboeken voor kinderen tot 12 jaar en ook uitstekend geschikt als voorleesboek. Wil je beginnen bij het begin? Klik dan hier voor het eerste deel Super Granny of maak gebruik van onderstaande download link naar Smashwords. Hier vind je alle 3 de boeken van Super Granny geschreven door Megan Havervlok helemaal gratis!

Iedereen wil wel een superheld in de familie. Je maakt dan tenminste nog eens wat mee. Megan Havervlok heeft alleen geen familie. Ze woont in een weeshuis en dat weeshuis staat ook nog eens in Polderdam, het saaiste dorp van Nederland. Dan wordt het wel lastig om iets spannends te beleven.
Op haar achtste verjaardag komt daar verandering in. Op die dag komt Granny op bezoek. Granny heeft hulp nodig, met tellen en rekenen, met eitjes bakken en… met het beleven van avonturen. Granny is namelijk superheld van beroep.

Meg houdt wel van avonturen. Ze biedt aan om Granny te helpen. Dat levert een bonte verzameling op van verhalen, het ene nog mooier en grappiger dan het andere. Meg heeft ze allemaal opgeschreven, zodat het een heel boek is geworden, een prachtig boek zelfs, dankzij de voorplaat van de bekende tekenaar Gerard Monster, een boek waaruit oma’s kunnen voorlezen en waarvan hun kleinkinderen kunnen genieten, en vooral hard om kunnen lachen. Voor oma’s en hun kleinkinderen, van 9 tot 99 jaar.

Titel – Super Granny 2 – Oeps
Auteur – Megan Havervlok
Verschijningsjaar – 2020

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownloadpagina van Smashwords met daarop Super Granny 2 – Oeps

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo