De Smoezels gaan naar school – Erhard Dietl

de-smoezels-gaan-naar-schoolDe heerlijke kortingsactie van Bol.com gaat weer door! Nu kan je o.a. het boek De Smoezels gaan naar school geschreven door Erhard Dietl voor maar 1 cent downloaden. Het boek is dan misschien niet gratis, maar voor 1 cent voelt het wel zo. Deze en meerdere boeken zijn nu super goedkoop via Bol.com te downloaden zonder verdere verplichtingen. Met het goedkope kinderboek van Erhard Dietl haal je echt een leuk boekje in huis. De avonturen van de kinderen en de leuke spelletjes die ze samen met de invaljuf mogen doen zorgen ervoor dat het het ideale voorleesboek is.

Download het kinderboek nu voor 1 cent bij Bol.com via onderstaande downloadlink en laat ons weten wat je hiervan vind. Heb je oudere kinderen of wil je een leesboek voor ouderen? Gebruik dan ook onderstaande link om het aanbod van 1 cent boeken te bekijken!

De Smoezelkinderen gaan voor het eerst naar school. Net als alle andere kinderen gaan ze kleuren, zingen en spelen. Het allermeest verheugen ze zich op de pauze, want ze hebben een roestig blikje met smeertaart meegenomen! Als hun eigen oma Smoezel dan ook nog de invaljuf wordt, kan de dag helemaal niet meer stuk!

Titel – De Smoezels gaan naar school
Auteur – Erhard Dietl
Verschijningsjaar – 2015

Prijs – 0,01 bij Bol.com

Download linksDownloadpagina van de Smoezels gaan naar school

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo