Friends, lovers en het Grote verschrikkelijke ding – Matthew Perry

Soms kom je wel eens een boek tegen dat je denkt, die moet ik ook nog eens lezen. Zo ben ik nu tegen dit boek aangelopen van Matthew Perry. Waarschijnlijk hebben de meeste van jullie dit vreselijke nieuws ook gehoord, dat Matthew Perry helaas niet meer onder ons is. Het was een geweldige acteur die natuurlijk bekend is geworden door een van de beste series ooit, namelijk Friends. Ik blijf dit een geweldige serie vinden en het karakter Chandler wat Matthew Perry vertolkte was ook geweldig!! Mocht je de serie Friends nog nooit gezien hebben dan zou ik deze ook zeker aanraden. Deze staat volgens mij op de on Demand dienst HBO Max, dus mocht je daar een abonnement op hebben zou ik zeggen probeer hem zelf even uit!!

Terug naar het boek. Enige jaren geleden heeft Matthew Perry dit boek uitgebracht omdat hij veel last had van de keerzijde van het bekend zijn en alles wat hierbij komt kijken. Hij liep namelijk van verslaving naar verslaving, waarvan hij ooit ook wel eens gezegd heeft. Let op, in de ene aflevering ben ik aardig dik, toen zat ik aan de drank, en een andere aflevering was ik weer superslank omdat ik aan de pillen was. Verschrikkelijk natuurlijk wat zulke verslavingen met een geweldig acteur hebben gedaan. In het ebook “Friends, lovers en het Grote, Verschikkelijke ding” lees je dan ook het volledige verhaal verteld door Matthew Perry. Nu supervoordelig te bestellen in hardcover, nog voordeliger als ebook en zelfs helemaal gratis te lezen als je de Kobo plus versie hebt.

Friends, lovers en het grote, verschrikkelijke ding

★★★★★
6,49  op voorraad
vanaf 29/11/2023 16:28

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum01 november 2022
Aantal pagina's219
Ebook FormaatAdobe ePub
IllustratiesMet illustraties
HoofdauteurMatthew Perry
HoofduitgeverijLuitingh-Sijthoff
Lees dit ebook opAndroid (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Editie1
StudieboekNee
eWasteNee

Nederlands | E-book | 9789021035222 | 01 november 2022 | 219 pagina's | Adobe ePub

Friends, lovers en het grote verschrikkelijke ding - Matthew PerryOmschrijving van Sempre Amore

Friends-ster Matthew Perry over zijn leven, liefdes en verslavingen in deze onvergetelijke memoires. In Friends, lovers en het grote verschrikkelijke ding neemt Friends-ster Matthew Perry (Chandler Bing) ons mee achter de schermen van de succesvolle sitcom en zijn worsteling met verslaving. Het zijn openhartige, grappige en onthullende memoires met een krachtige boodschap van hoop en volharding. In een buitengewoon verhaal dat alleen door hem verteld kon worden, neemt Matthew Perry de lezers mee naar de soundstage van de succesvolste sitcom aller tijden, terwijl hij vertelt over zijn persoonlijke worsteling met verslaving. Openhartig, zelfbewust en verteld met zijn kenmerkende humor beschrijft Perry levendig zijn levenslange strijd met de ziekte en waardoor deze werd gevoed, ondanks dat hij schijnbaar alles had. Onverschrokken eerlijk, ontroerend en hilarisch: dit is het boek waarop fans hebben gewacht.

Meer informatie

Schrijver: Matthew Perry
Taal: Nederlands
Categorie: Biografie

Friends, lovers en het Grote verschrikkelijke ding – Matthew Perry
Friends, lovers en het Grote verschrikkelijke ding – Matthew Perry
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo