Black Friday 2021Black Friday 2021

Post viraal naar een nieuw normaal – Malaika Brengman

Soms kom ik wel eens boeken tegen dat ik denk, is hier interesse voor? Er zijn vele duizenden ebooks die je gratis kunt downloaden, maar wanneer zet ik het nu ter promotie op deze website? Ik vind het boek Post viraal naar een nieuw normaal een twijfel gevalletje. Het is namelijk een ebook/PDF waarin beschreven word vanuit de wetenschap hoe om te gaan met een pandemie en de nasleep hiervan. Natuurlijk helemaal gericht op de huidige Corona crisis. Ik denk dat voor veel mensen dit geen interessant leesboek is, maar er zullen ongetwijfeld wel geïnteresseerde zijn om dit zwaar beladen onderwerp eens vanuit de wetenschap te bekijken. Geen Telegraaf sausje erover, maar net wat anders beredeneerd. Interessant….

Hoe ziet onze toekomst eruit na corona? De huidige pandemie stelt ons voor grote uitdagingen. De impact van de genomen maatregelen legt de verwevenheid van verschillende domeinen bloot. Deze complexe problematiek vraagt dan ook om een benadering vanuit verschillende wetenschappelijke disciplines. Alleen zo kunnen we op zoek gaan naar oplossingen en lessen trekken voor de toekomst.

De VUB-denktank POINcaré bracht meer dan zestig professoren en onderzoekers bijeen die, elk vanuit hun eigen discipline, reflecteren over de samenleving na corona. Hoe zal onze maatschappij veranderen? Welke zijn de korte- en langetermijneffecten op socio-economisch en politiek vlak, op het gebied van volksgezondheid, kansarmoede, onderwijs, digitalisering, mobiliteit, sport? Maar ook: welke kansen brengt deze crisis met zich mee? Post viraal naar een nieuw normaal biedt een VUB-visie voor de toekomst na de crisis.

Titel – Post viraal naar een nieuw normaal
Auteur – Malaika Brengman
Verschijningsjaar – 2020

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownloadpagina van het gratis ebook Post viraal naar een nieuw normaal

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo