Black Friday 2021Black Friday 2021

Sinterklaasverhalen geschreven door Marcel Heunks

Sinterklaas is weer in het land en dat vieren wij. Daarom gaan we weer even flink wat Sinterklaas boeken en verhalen afstoffen om deze leuke tijd weer echt leuk te maken. Met de Sinterklaasverhalen geschreven door Marcel Heunks hebben we er alvast eentje. Marcel Heunks ken je misschien wel van de kinderboekenserie Justin. Inmiddels heeft Marcel namelijk al 3 boeken geschreven in de Justin Reeks waarbij de eerste 2 delen ook als luisterboek te koop zijn. De boeken zijn netjes geprijsd (helaas niet gratis te downloaden), maar zeker een aanrader voor kinderen die in de leeftijd 6-12 jaar zijn. Daarnaast schrijft Marcel Heunks ook vele losse verhalen welke hij regelmatig op zijn website zet.

Zo ook de diverse Sinterklaas verhalen. Inmiddels heeft hij er best wel een aantal op staan welke ideaal zijn om voor te lezen, of samen met uw kind te lezen. Lekker ’s avonds voor het slapen gaan nog een ontspannen Sinterklaasverhaaltje vertellen is toch leuk! En dit helemaal gratis, je kunt de diverse verhalen via onderstaande link online meteen lezen, of als PDF downloaden. Goed bezig Marcel!!

Omschrijving:

Marcel Heunks  is een bekende kinderboeken schrijver en hij heeft een aantal Sinterklaasverhalen geschreven die je nu gratis kunt lezen en eventueel als PDF kunt downloaden.

 • Rocksint
 • Pieten en piraten
 • Koekenbakkerpiet en de regenboogsleutel
 • Sinterklaas en de geheime deur
 • Inpakpiet en de verdwenen ring
 • Huispiet en de verdwenen staf

De gratis Sinterklaasverhalen zijn zeer geschikt voor de basisschool en zijn in 8 tot 10 minuten voor te lezen. Je kunt de verhalen online lezen op de site van Marcel Heunks, maar je kunt de verhalen ook downloaden als pdf.

Titel – Sinterklaasverhalen
Auteur – Marcel Heunks
Verschijningsjaar – 2020

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownloadpagina van de gratis Sinterklaasverhalen geschreven door Marcel Heunks

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo