Dagboek van een muts op Tournee – Rachel Renée Russell

Sinterklaas komt eraan en niet lang daarna staat de Kerstman ook al te trappelen om leuke cadeaus uit te delen. Doe jij ook mee met deze feestdagen en dien je je verlanglijstjes in om leuke cadeautjes te krijgen? Een boek uit de boekenserie Dagboek van een Muts zal voor veel meiden hoog op het lijstje staan. Met het nieuwste boek Dagboek van een muts op TourNEE heb je weer veel leesplezier kunnen we jou vertellen. Het is weer een typisch luchtig en leuk leesboek over het leven van Nikki geschreven in haar dagboek. Helaas niet gratis te downloaden, maar als ebook wel lekker voordelig te downloaden en ook echt een aanrader. Om op je verlanglijstje te zetten, of juist als verrassend cadeau.

De boeken uit de Dagboek van een muts serie geschreven door Rachel Renée Russell zijn al vele jaren wereldwijd populair. Inmiddels zijn de boeken van deze Amerikaanse schrijver in 35 talen beschikbaar en zijn er miljoenen van verkocht en dat is ook niet gek. Al de boeken uit deze serie zijn geschreven op dezelfde manier en gebaseerd op haar eigen leven (met natuurlijk wel wat leuke aanpassingen). Deze boeken vertellen namelijk het leven van een jong tienermeisje welke de meest bizarre avonturen meemaakt. Maar ook strubbelingen heeft met alledaagse dingetjes op school, thuis en op sport. Het is dan ook niet voor niets dat meiden vanaf een jaar of 9/10 tot een jaar of 18 deze boeken geweldig vinden. Met het nieuwste boek Dagboek van een Muts op Tournee haal je weer een leuk boek in huis waar je veel leesplezier aan zult hebben!

Een korte omschrijving:

Nikki kan niet wachten tot de zomervakantie begint: dan mag ze op tournee met de populaire Bad Boyz-band en haar geheime liefde Brandon! Bovendien mag Nikki optreden in de openingsact! Maar wie heeft er stiekem ook een plekje weten te bemachtigen in de tour? Die achterbakse MacKenzie natuurlijk! Wanneer Nikki ontdekt dat zij ook nog haar kamergenoot wordt, kan ze wel gillen! Wordt haar droomreis een totale nachtmerrie?

Titel – Dagboek van een Muts op TourNEE
Auteur – Rachel Renée Russell
Verschijningsjaar – 2020

Prijs – 9,99 als ebook of 15,- als Papieren boek
Download linksDownload het nieuwste boek van Rachel Renée Russell nu in de boekenserie Dagboek van een Muts

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo