Black Friday 2021Black Friday 2021

Martien – Jan Dijkgraaf

Martien Meiland is een persoonlijkheid die de laatste jaren met zijn familie een bekendheid geworden is. Met de televisieserie Chateau Meiland hebben miljoenen Nederlanders lachend voor de buis gezetten. De droge humor, vele drama en natuurlijk het renoveren van een eigen kasteel tot Bed & Breakfast heeft heel wat hilarische beelden opgeleverd. Er zit echter veel meer in het verhaal van Martien en hoe hij is zoals hij is. Ik vond dat we de Biografie van Martien toch even in het zonnetje konden zetten ondanks dat je deze niet gratis kunt downloaden.

Nu we richting het Sinterklaasfeest gaan en de Kerstdagen ook alweer langzaam in de buurt komen… Daar horen natuurlijk leuke en originele cadeaus bij en ik denk dat het boek Martien voor veel mensen wel een leuke cadeau is. Het is een dik boek met een lang verhaal over Martien Meiland. De vele hoogtepunten, maar ook dieptepunten komen uitgebreid aan bod en toch lekker luchtig omschreven. Het is een boek welke je goed weet vast te houden om als het even kan zo snel mogelijk uit te lezen. Met zijn 320 pagina’s gaat het je niet in een avondje lukken. Via onderstaande link bij Bol kan je hem eventueel bestellen als cadeau!

Een korte omschrijving:

Iedereen kent Martien Meiland van de televisieserie ‘Chateau Meiland’, die op SBS 6 wekelijks (veel) meer dan een miljoen kijkers trekt. Iedereen heeft ook een oordeel over hem. Je houdt van ‘m, of je vindt ‘m vréselijk. De televisieserie laat echter maar een klein deel van Martien zien. In dit boek vertellen Martien, Erica, Montana, Maxime, broer Jaap en schoonmoeder Jenny hún complete verhaal. Zonder zichzelf en anderen te sparen. Over de jeugd van Martien, met zijn alcoholische vader Nico en zijn al op 45-jarige leeftijd overleden moeder Nel. Over zijn relatie met broer Jaap, zijn beste vriend. Over zus Nelleke, die hij al jaren niet meer spreekt. Over de Meilanden, de Duivenvoordens en de Renkema’s. Over Martiens onvoorwaardelijke liefde voor Erica, die als een blok viel voor “de lelijkste man die ik ooit heb gezien” en die hem altijd door dik en dun is blijven steunen. Over een korte ontmoeting in Eilat met een dubbelganger van voetballer Zinedine Zidane die zijn hele wereld op zijn kop zette. Over zijn jaren in Amsterdam, die zelfs tot twee zelfmoordpogingen leidden. Over zijn werk als ontbijtkok en stylist in loondienst en de zakelijke avonturen met Erica in winkels en groothandel, die varieerden van complete mislukkingen tot geweldige successen. Over een hachelijk avontuur in China, waar hij moest rennen voor zijn leven. Over de zoektochten naar kastelen en de kolderieke avonturen in Frankrijk. Over de serie ‘Chateau Meiland’, die van alle leden van het gezin Bekende Nederlanders maakte. Over het vertrek van Caroline en Nadège. Over de prettige en minder prettige kanten van de televisiewereld. Over de Gouden Televizier Ring. Over… álles! Wie de biografie ‘Martien – van burgemeesterszoontje tot kasteelheer’ uit heeft, heeft gelachen, een traantje weggepinkt én kan een echt oordeel over hem vellen.

Titel – Martien
Auteur – Jan Dijkgraaf
Verschijningsjaar – 2020

Prijs – vanaf 22,50
Download linksBestel Martien nu eenvoudig online via onze partner Bol.com voor de feestdagen

4 Opmerkingen
 1. waarom martien meiland niet in e-book???

 2. Antwoord
  Gratis boeken downloaden 04/01/2021 op 08:31

  Goede vraag, wij hebben ernaar gezocht maar konden hier het antwoord helaas niet op vinden. Misschien gaat dit nog komen.

 3. Is martien meiland al gratisnop e book te verkrijgen?

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo