Black Friday 2021Black Friday 2021

Antidepressiva – Ronaldo Siete

Ben jij die Corona ook al zo zat? Continue opgesloten zitten in je huis omdat het virus weer zo om zich heen grijpt? Natuurlijk is een lockdown in zekere zin wel begrijpelijk, maar het maakt het er niet leuker op. Daarom hebben wij ons voorgenomen om wat luchtiger leesvoer de komende 2 weken voor te schotelen. Via de schrijver Ronaldo Siete kregen we een tip om zijn boek Antidepressiva eens te bekijken. Volgens eigen zeggen is het een luchtig leesboek welke ervoor kan zorgen dat je last van je bek gaat krijgen! Last van je bek? Jazeker omdat de humor van het boek Antidepressiva zo is opgebouwd dat je je lachen niet kunt inhouden, dus ik ben benieuwd.

Ik heb het boek nog niet gelezen, maar schrijvers die hun boek gratis aanbieden hebben altijd al een streepje voor zodat hun boek meteen gepost word. Dus laat maar horen wat jullie van dit gratis epub boek vinden! Heeft Ronaldo gelijk en lig je dubbel van het lachen, of is het toch een ander verhaal? Laat het horen onderaan deze pagina of op onze Facebook pagina!

Een korte omschrijving:

Depressief? Zoek niet naar excuses; zoek naar oplossingen.
De twintig verhalen in dit boek barsten van informatie en humor, twee krachtige wapens om depressies mee te bestrijden.
Een depressieve zeurpiet denkt nu: «Antidepressiva in boekvorm? Dat gaat bij mij niet werken». O nee? Bewijs het maar. Lees gewoon elke dag een hoofdstuk. Het kost niets en er zijn geen bijwerkingen (hoewel… er zijn lezers die klagen over pijn in hun bek van het lachen).
Er zijn twee mogelijkheden: of je bent voorgoed genezen, of je voelt je fantastisch omdat je gelijk hebt gehad. Moet je daarom lachen? Natuurlijk. De antidepressiva werken nu al!

Titel – Antidepressiva
Auteur – Ronaldo Siete
Verschijningsjaar – 2020

Prijs – Gratis als E-book te downloadenDownload linksDownload het ebook Antidepressiva nu gratis via SMashwords

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo