De opkomst van de Draken – Morgan Rice

Het is weer eens tijd voor een gratis boek uit het genre Fantasy. Met de opkomst van de draken geschreven door Morgan Rice denk ik dat we wel een goede titel te pakken hebben. Morgan Rice is een schrijver met vele succesvolle titels op zijn naam en deze boekenserie over Koningen en Tovernaars word nu extra gepromoot op Kobo.com. Het is een boekenserie welke oorspronkelijk geschreven is voor jongeren in de leeftijd 10 t/m 18 jaar, maar ik kan je verklappen dat het ook voor volwassenen een echt leuke boekenserie is. Het verhaal neemt je mee in een echte fantasy wereld waar trollen en draken een grote rol hebben. Je hebt moed nodig en misschien een stukje magie om verder te komen en te overleven. Ik wil niet teveel verklappen over het verhaal, want je kan er nu zelf gratis mee kennis maken.

Via onderstaande link kan je je gratis aanmelden bij Kobo.com en ook gratis het boek De opkomst van de Draken downloaden. Wist je dat op de app van Kobo er veel maar dan ook veel meer boeken gratis te lezen zijn! Je moet wel eventjes zoeken, maar als je gebruik maakt van de filter op prijs dan kom je er snel, daarnaast hebben ze ook diverse titels voor 0,01 cent beschikbaar. Dus zoek je nog nieuwe boeken om lekker te lezen en wil je wel kennis maken met nieuwe boekenseries? Grijp dan nu je kans en download je gratis fantasy boeken nu eenvoudig via Kobo.

Een korte omschrijving:

De 15-jarige Kyra droomt ervan om een beroemde krijger te worden, net als haar vader, ondanks het feit dat ze het enige meisje is in een fort met alleen maar jongens. Terwijl ze worstelt om haar speciale vaardigheden te begrijpen, namelijk haar mysterieuze innerlijke kracht, beseft ze dat ze anders is dan de anderen. Maar er wordt een geheim voor haar verzwegen over haar geboorte en een voorspelling rond haar lot, waardoor ze zich afvraagt wie ze echt is.

Wanneer de lokale heer komt om haar mee te nemen, wil haar vader haar uithuwelijken om haar te redden. Kyra weigert en vertrekt in haar eentje. Ze trekt een gevaarlijk bos in, waar ze een gewonde draak tegenkomt, en ze zet een reeks gebeurtenissen in werking die het koninkrijk voorgoed zullen veranderen.

Ondertussen offert de 15-jarige Alec zichzelf op voor zijn broer, en hij wordt afgevoerd naar De Vlammen, een dertig meter hoge wand van vuur die het koninkrijk tegen het leger van Trollen in het oosten beschermen. Aan de andere kant van het koninkrijk worstelt de huurling Merk met zijn duistere verleden. Hij reist door de bossen, vastberaden om een Wachter van de Torens te worden en te helpen het Vuurzwaard, de magische krachtbron van het koninkrijk, te bewaken. Maar de Trollen willen het Zwaard ook hebben, en ze bereiden zich voor op een enorme invasie die de koninkrijken voorgoed zou kunnen vernietigen.

Titel – De opkomst van de draken
Auteur – Morgan Rice
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Gratis als E-book te downloadenDownload linksDownload het ebook De opkomst van de draken nu gratis via de Kobo website of de Kobo App

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo