De meeste mensen deugen – Rutger Bregman

Heb jij al eens van het boek de meeste mensen deugen gehoord? Ik tot voor kort ook niet, want mijn genre is over het algemeen toch meer thrillers, een beetje fantasy en totaal geen psychologie of geschiedenis eigenlijk. Toch is het boek De meeste mensen deugen geschreven door Rutger Bregman een van de populairste boeken van dit moment. Ik ben even wat rond gaan kijken op het internet waarom nou dit boek zo populair is. Eigenlijk kan je dan maar 1 conclusie trekken, de ideeën en de samenvatting van ons als mensen worden hier geniaal neergezet. Rutger Bregman gaat namelijk in op de stelling waarom wij als mens op deze aarde zijn zoals we zijn, en kijkt daarbij ook naar de niet perfecte oplossingen van dit moment en hoe wij dit volgens hem kunnen verbeteren.

Bij het lezen van bovenstaand stukje en misschien ook van de korte omschrijving zullen veel mensen misschien al gaan afhaken. Het is namelijk een informatief boek zonder verhaallijn met diverse characters, echter het is toch echt een super aanrader voor degene die eens wat anders willen lezen. Zeker door de huidige pandemie zijn veel mensen toch wel anders tegen het leven gaan aankijken. Waar het in het verleden normaal was om alles te kunnen doen zonder je zorgen te maken om je gezondheid, zeker in Nederland is dat nu wel anders. Niet omdat de Covid-19 nu zo dodelijk is, maar meer omdat ons zorgstelsel hier niet op berekend was, en ook voor het oog kerngezonde mensen hierdoor geraakt zijn. Dit zet je toch wel aan het denken over het hoe en waarom. Waarom doen wij als mensheid de zaken zoals ze zijn?? Het boek “de meeste mensen deugen” geeft je een unieke kijk vanuit het oog van Rutger Bregman over zoals hijzelf het zegt: Een nieuwe geschiedenis van de mens. Echt een aanrader welke je nu heel voordelig via onderstaande link kunt downloaden. Op het moment van schrijven kan je het ebook voor 9,- downloaden, en ik kan je garanderen dat je wel een tijdje leesplezier hebt! Echt een aanrader zo met deze donkere dagen!!

Een korte omschrijving:

De mens is een beest, zeiden de koningen. Een zondaar, zeiden de priesters. Een egoïst, zeiden de boekhouders. Al eeuwen is de westerse cultuur doordrongen van het geloof in de verdorvenheid van de mens. Maar wat als we het al die tijd mis hadden? In dit boek verweeft Rutger Bregman de jongste inzichten uit de psychologie, de economie, de biologie en de archeologie. Hij neemt ons mee op een reis door de geschiedenis en geeft nieuwe antwoorden op oude vragen. Waarom veroverde juist onze soort de aarde? Hoe verklaren we onze grootste misdaden? En zijn we diep vanbinnen geneigd tot het goede of het kwade? Adembenemend, weids en revolutionair

Titel – De meeste mensen deugen
Auteur – Rutger Bregman
Verschijningsjaar – 2020

Prijs – 9,- als e-book download bij o.a. Bol.com
Download linksDownload het nieuwste boek van Rutger Bregman De meeste mensen deugen nu via Bol.com

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo