eReader.nl is vernieuwd

ereaderVoor het digitale lezen heeft u natuurlijk ook iets nodig om uw ebook op terug te lezen. U kunt dit natuurlijk op vele verschillende apparaten doen, maar het apparaat bij uitstek is toch wel de e reader. Op onze website posten we van tijd tot tijd een korte review van diverse ereaders en dit zullen we ook blijven doen, maar bent u op zoek naar een ereader en wilt u een makkelijke keuze kunnen maken? Dan is de website van ereader.nl misschien wel wat voor u. Bij deze een korte introductie van deze webshop/ informatie website over ereaders.

eReader.nl is vernieuwd

Wij van eReader.nl bestaan nu al een tijdje en hebben als doel om een platform op te zetten waar iedereen van alles terug kan vinden op het gebied van digitaal lezen, een beetje zoals de website gratis boeken downloaden ook doet. Maar waar deze website zich voornamelijk richt op het verspreiden van gratis ebooks, hebben wij als uitgangspunt om u zoveel mogelijk nuttige informatie te geven over de e reader, wat het is en waarom het een meerwaarde is.

Omdat ons oude uiterlijk een beetje gedateerd was hebben we nu recentelijk een compleet nieuwe website ingericht en naar ons idee is dit aardig gelukt. Wij willen u hierbij dan ook uitnodigen om eens een kijkje te nemen op onze website over eReaders en zijn benieuwd naar uw reactie!

Bezoek onze website over ereaders door hier op te klikken, of ga naar www.ereader.nl

 

1 Reactie
 1. Leuke website, maar ik mis hier nog wel wat vergelijkingstools. Ik wil namelijk de Sony prs2 kopen, alleen ik weet niet of dit nog verstandig is omdat er zoveel verkrijgbaar is en ingebouwd licht zou ik ook wel weer handig vinden zoals die Kobo Glo heeft.

  Hebben jullie hier advies in?

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo