Black Friday 2021Black Friday 2021

De maand van het spannende boek gaat beginnen

maand-van-het-spannende-boekDe maand van het spannende boek gaat weer beginnen, dus maak je borst maar weer nat want het gaat een maand worden vol met nieuwtjes, nieuwe uitgaves en natuurlijk veel acties!! De maand van het spannende boek is een aantal jaar geleden in het leven geroepen om het genre Thrillers/spannende boeken extra onder de aandacht van het publiek te brengen en wordt gesteund door eigenlijk alle boekhandels, uitgevers en natuurlijk de bibliotheek.

Ook dit jaar kunnen we hierdoor weer wat super acties verwachten waaronder het gratis ebook van Tess Gerritsen. Ze heeft het boek Incendio speciaal geschreven voor de maand van het spannende boek en dit boek krijgt u vanaf Juni gratis bij de besteding van 12,50 bij praktisch elke boekhandel. Dit geld ook voor de digitale variant, dus bent u op zoek naar leuke vakantieboeken en u wilt graag een extra boek erbij en dan zeker niet van de minste schrijver, bestel deze dan in de maand Juni want dan kunt u hier van profiteren.

Bestel nu vele goedkope ebooks online en krijg het gratis ebook Incendio in de maand Juni erbij

Wat nog meer in deze spannende maand?

versleuteldGisteravond is de officiële aftrap geweest van het hele evenement met de prijzen de Gouden strop en de schaduwprijs. Donald Nolet is met allebei de prijzen ervandoor gegaan met zijn thrillerdebuut Versleuteld.Wij willen hem hierbij feliciteren want dat is niet niets.

Tevens zal de komende maand er nog genoeg rondom de boekhandels en bibliotheken georganiseerd worden. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website: www.maandvanhetspannendeboek.nl

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo