Het boek van Bees en Puis – Mariette Aerts

het-boek-van-bees-en-puisEen leuk kinder/jeugdboek voor kinderen vanaf 9 jaar is het boek van Bees en Puis van auteur Mariette Aerts. Het is een leuke en vlot geschreven gratis ebook die in het kort gaat over het verhaal van Bees en Puis die een boek gaan proberen te schrijven, en de uitdagingen die daarbij komen kijken.

Zoals gezegd is het boek gratis te downloaden via onderstaande link, op haar website staat tevens nog een boek welke u gratis kunt downloaden, namelijk het kinderboek Maar eens waren wij broertjes, dus heeft u kinderen dan kunt u ze weer blij maken met 2 nieuwe boeken.

Een korte omschrijving:

Het was een saaie, koude lentemiddag en Bees verveelde zich. Puis stelde voor dat hij een boek kon gaan lezen. ‘Ik heb geen boek,’ antwoordde Bees. ‘Nooit gehad ook.’‘Ik heb er zeven,’ zei Puis. ‘Ze staan in de kast in de slaapkamer.’Bees ging alle zeven boeken lezen, en toen hij daarmee klaar was, zei hij: ‘Ik wil ook in een boek.’‘Je staat in het telefoonboek,’ zei Puis.

Maar dat was niet wat Bees wilde, Bees wilde in een verhaal. ‘Waarom ga je niet gewoon een pen en een schrift kopen en dat verhaal zelf schrijven?’ ‘Ik kan niet zo goed schrijven,’ zei Bees. ‘Maar als jij het nou eens schrijft…’ Puis trok een rimpel in zijn neus. ‘Ik hou niet van schrijven. Ik hou meer van verstoppertje spelen en aardappels schillen.’ ‘Maar wie moet het dán schrijven!’ riep Bees ongelukkig. ‘Een schrijver,’ antwoordde Puis. ‘Je moet een schrijver zien te vinden.’ Dat vond Bees een goed idee.

Maar in zijn eentje op reis, dat durfde hij niet…

Titel – Het boek van bees en puis
Auteur – Mariette Aerts
Verschijningsjaar – ????

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload het boek van bees en puis hier gratis

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo