Black Friday 2021Black Friday 2021

Incendio – Tess Gerritsen

incendio

De maand van het spannende boek is nu in volle gang met vele leuke en soms ook spectaculaire acties, een van de acties is het (gratis) ebook Incendio. Het is een ebook welke speciaal door Tess Gerritsen geschreven is voor de maand van het spannende boek en met zijn 76 pagina’s is het geen volledig boek te noemen, maar ook niet een boek welke u in 2 minuten uit heeft. Het verhaal is zoals u van Tess Gerritsen waarschijnlijk al wel gewend bent een spannende thriller welke u vanaf het begin geboeid houd wat er nu aan de hand is.

Het boek Incendio krijgt u gratis bij de boekhandel of via onderstaande link. De enige voorwaarde is wel dat u voor minimaal 12,50 een bestelling doet, dus mocht u nog vakantieboeken willen hebben dan is het nu de tijd om ze te halen, want u krijgt er deze spannende thriller bij!

Een korte omschrijving:

Violiste Julia keert terug uit Italië waar ze een bijzonder muziekstuk in een antiquariaat heeft gevonden. Op het moment dat ze voor het eerst de noten speelt, lijkt ze de grip op de muziek te verliezen. Als ze ontwaakt uit wat een trance lijkt, ziet ze haar dochtertje, besmeurd met bloed. Hun oude kat ligt dood op het terras.

Julia legt niet direct de link tussen de gewelddadige aanval van haar dochtertje en het muziekstuk, maar als het kort daarna nog een keer gebeurt, is ze overtuigd van de kwade krachten van het stuk. Ondanks dat haar familie en haar gezin haar niet steunen, gaat ze op zoek naar de oorsprong van het muziekstuk. In Venetië komt ze op het spoor van de componist. Een tragische geschiedenis ontvouwt zich.

Titel – Incendio
Auteur – Tess Gerritsen
Verschijningsjaar – 2014

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload het boek Incendio hier

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo