Black Friday 2021Black Friday 2021

Het jaar van de Sprinkhaan – Terry Hayes

“Het jaar van de Sprinkhaan” is de langverwachte thriller geschreven door Terry Hayes, auteur van de populaire bestseller “Ik ben Pelgrim”. Uitgegeven door A.W. Bruna, is dit boek een absolute must-read voor alle fans van het spannende genre. Het eBook “Het jaar van de Sprinkhaan” is nu dan ook verkrijgbaar voor een lekkere scherpe prijs. Het ISBN-nummer voor het eBook is 9789400516314 en het is verkrijgbaar in de Nederlandse taal. Als succesvolle uitgever heeft A.W. Bruna gezorgd voor de publicatie van dit meesterwerk, waardoor lezers over de hele wereld kunnen genieten van de onnavolgbare schrijfstijl en spannende wendingen van Terry Hayes.

Voor diegenen die graag eBooks lezen, is “Het jaar van de Sprinkhaan” beschikbaar als digitale download. Lezers hebben de mogelijkheid om het eBook te downloaden via diverse platforms en apparaten, zoals e-readers, tablets en smartphones. Met zijn onweerstaanbare mix van suspense, meeslepende verhaallijnen en briljante plot twists, belooft “Het jaar van de Sprinkhaan” opnieuw een perfecte thriller te zijn waar fans lang op hebben gewacht. Mis deze kans niet om het meesterwerk van Terry Hayes te lezen en je onder te dompelen in een adembenemend avontuur. Helaas niet gratis te downloaden, maar wel een thriller welke een echte aanrader is, misschien wel als leuke tip voor je Sinterklaaslijstje :-)

Het jaar van de Sprinkhaan

★★★★★
19,99  op voorraad
vanaf 15/05/2024 23:13

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum09 november 2023
Aantal pagina's768
Ebook FormaatAdobe ePub
IllustratiesNee
HoofdauteurTerry Hayes
HoofduitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Eerste VertalerMiebeth van Horn
Tweede VertalerMiebeth van Horn
Lees dit ebook opAndroid (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Editie2
StudieboekNee

Nederlands | E-book | 9789044974867 | 09 november 2023 | 768 pagina's | Adobe ePub

Omschrijving van Het jaar van de Sprinkhaan

Wanneer je, net als Kane, werkzaam bent als spion voor de CIA in Verboden Gebieden, dan hebben grenzen geen betekenis. Jouw taak is om je toegang te verschaffen, te doen wat nodig is en weer te ontsnappen… op welke manier dan ook. Je weet wanneer je moet rennen, wanneer je je moet verstoppen en wanneer je moet schieten.

Maar op sommige plekken gelden de standaardregels niet. Sommige plekken zijn te gevaarlijk, zelfs voor iemand met de ervaring van Kane. Het No Man’s gebied, waar de grenzen van Pakistan, Iran en Afghanistan samenkomen, is zo’n plek – een plek waar geweld de enige manier is om te overleven. Kane reist erheen om een man met cruciale informatie voor de veiligheid van het Westen te evacueren, maar in plaats daarvan ontmoet hij een vijand die de wereld tot aan de rand van de afgrond zal brengen. Een angstaanjagende, intelligente, wrede man met bloed aan zijn handen en wraak in zijn hart…

Meer informatie

Hayes brak door met zijn bestseller “Ik ben Pelgrim”, een boek dat wereldwijd lovende kritieken ontving en miljoenen fans wist te bereiken. “Ik ben Pelgrim” wordt algemeen beschouwd als een van de ultieme boeken in het thriller-genre. Met zijn meesterlijke schrijfstijl en complexe plot wist Hayes lezers over de hele wereld te fascineren. Nu presenteert Terry Hayes “Het jaar van de Sprinkhaan”, een langverwachte thriller die de verwachtingen van zijn fans hooggespannen houdt. Met zijn kenmerkende sinistere tatoeage op het omslag belooft dit boek wederom een meesterwerk te zijn waarin Hayes zijn lezers betovert met zijn onnavolgbare schrijfstijl en onverwachte twists.

Met “Het jaar van de Sprinkhaan” bewijst Terry Hayes opnieuw dat hij een auteur van formaat is. Zijn vermogen om de lezer vanaf de eerste pagina in zijn greep te houden en de spanning op te bouwen tot een climax, maken hem een vooraanstaande naam in de thriller-wereld. Dit boek is opnieuw een bewijs van Hayes’ buitengewone talent en zal ongetwijfeld lezers over de hele wereld in zijn ban weten te krijgen.

Schrijver: Het jaar van de Sprinkhaan
Taal: Nederlands
Categorie: Thriller

Het jaar van de Sprinkhaan – Terry Hayes
Het jaar van de Sprinkhaan – Terry Hayes
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo