Black Friday 2021Black Friday 2021

De kraamhulp – Esther Verhoef

de-kraamhulp

Zo af en toe promoten we ook boeken waar je voor moet betalen, alleen dan wel in de categorie goedkoop. Hier valt het boek de kraamhulp van Esther Verhoef ook onder. Het is op dit moment een van de beste verkochte thrillers van dit moment en dat heeft een reden, want het is een boek welke je vanaf het begin t/m het einde in spanning houdt.

Het boek de kraamhulp is eigenlijk een verhaal over 3 personen, welke op het eerste gezicht niets met elkaar te maken hebben, maar door omstandigheden komen hun verhaallijnen bij elkaar, namelijk de geboorte van een kind. Alleen de kraamhulp die hiervoor opgeroepen wordt heeft misschien iets andere bedoelingen dan een normale kraamhulp zou hebben……

Hieronder staat nog een korte omschrijving van het boek welke u heel voordelig via onderstaande link kunt downloaden via onze partner Bol. Deze heeft namelijk op dit moment voor het ebook een hele scherpe prijs neergezet wat naar ons idee zeker de moeite waard is! Dus kijkt u zelf maar eens, want voor de thriller fan is het zeker een aanrader en wij denken dat de meeste roman liefhebbers ook zeker kunnen genieten van dit spannende boek.

Een korte omschrijving:

Als Didi na een zware bevalling van haar eerste kindje aan bed is gekluisterd, is ze dolgelukkig met de hulp van de kraamhulp. De baby is lief en gezond, maar Didi’s herstel gaat langzaam.

Miriam, werkzaam bij de politie Rotterdam, kan de plotselinge dood van haar broer niet verwerken. Ze vermoedt kwade opzet van zijn mooie weduwe Hennequin. Tijdens haar zoektocht naar Hennequins verleden groeit bij Miriam de overtuiging dat ze te maken heeft met een levensgevaarlijke psychopate. En juist deze vrouw heeft zich onmisbaar gemaakt in het jonge, kwetsbare gezin…

De kraamhulp beschrijft tien beslissende dagen uit het leven van drie jonge vrouwen. Kwetsbaarheid, wilskracht en moordlust vinden elkaar in een beklemmende, ontroerende pageturner: Esther Verhoefs engste thriller ooit.

Titel – de Kraamhulp
Auteur – Esther Verhoef
Verschijningsjaar – 2014

Prijs – Actieprijs van dit moment 7,99

Download links

[bol_product_links block_id=”bol_5379cc1c2e252_selected-products” products=”9200000024523125,9200000021800200″ name=”kraamhulp” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”526″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

1 Reactie
 1. Dit is een super boek en terecht de nr. 1 thriller van dit moment, ik heb hem op mijn ipad gelezen en dat ging super makkelijk met downloaden enzo, op naar het volgende boek.

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo