/, Informatief/Love Unlimited – Leonie Linssen & Stephan Wik

Love Unlimited – Leonie Linssen & Stephan Wik

Love-UnlimitedBij deze een boek welke we wat meer kunnen plaatsen in het genre informatief en interessant, namelijk het boek Love Unlimited van schrijfster Leonie Linssen & Stephan Wik. Het boek bestaat uit een verzameling van praktijkvoorbeelden over relaties en de stress/problemen die Leonie in haar praktijk tegenkomt.

Het boek Love Unlimited word binnenkort in een 2e herziene druk uitgebracht waarbij gesleuteld is aan diverse zaken, maar in het kader van het 9-jarige bestaan van Leonie haar bedrijf biedt ze de 1ste druk nu helemaal gratis aan als ebook. Het is een interessant boekje welke zeker eens “leuk” is om door te lezen, dus bent u benieuwd naar haar ebook dan kunt u onderaan deze pagina de link vinden naar haar gratis ebook.

Een korte omschrijving:

Het boek bevat twaalf ervaringsverhalen van mensen die in mijn coachpraktijk komen omdat zij relatieproblemen ervaren als gevolg van gevoelens van liefde of erotiek voor anderen dan de eigen partner. In het boek kun je lezen hoe zij vanuit een schijnbaar uitzichtloze situatie gecoacht worden en toewerken naar een oplossing die bij hen past als mens en bij hun persoonlijke situatie.

Ieder hoofdstuk en verhaal bevat achtergrondinformatie, tips en reflectievragen. Praktijksituaties en theorie zijn met elkaar verweven zodat je de kennis gemakkelijk tot je kunt nemen. Kortom: een boek om te lezen, te herkennen en om anders te leren kijken naar ogenschijnlijk onmogelijke situaties in de liefde. Ik ontvang veel lof over het boek

Titel – Love Unlimited
Auteur – Leonie Linssen & Stephan Wik
Verschijningsjaar – 2009

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload het boek Love Unlimited hier gratis

Door |2014-05-28T10:59:14+00:00mei 19th, 2014|Aanraders, Informatief|2 Reacties

About the Author:

Gratis boeken downloaden geeft u vele gratis boeken te downloaden zonder registratie. Het doel van onze website is om alle ebooks die gratis te verkrijgen zijn te verzamelen en makkelijk en snel voor u beschikbaar te maken. Wilt u ons helpen dan kan dit door uw gratis gevonden ebook, of misschien zelfs door u zelf geschreven ebook naar ons door te sturen, dit kan u doen door een reactie te sturen naar ons via het contact formulier.

2 Comments

  1. Leonie Linssen 22/05/2014 om 13:42 - Antwoorden

    Ha! Leuk dat jullie ons boek geplaatst hebben. Een kleine correctie: de 2e herziene druk komt uit op 9 september 2014, dus nog even geduld! En alvast veel leesplezier met Love Unlimited!

  2. Gratis boeken downloaden 28/05/2014 om 10:59 - Antwoorden

    Bij deze aangepast. Bedankt voor het doorgeven.

Geef een reactie