Black Friday 2021Black Friday 2021

Met een kwartje de wereld rond – Paul d’Ivoi

met-een-kwartje-de-wereld-rondBij deze een kinderboek welke via de DNBL website gratis te download is gezet, namelijk het boek Met een kwartje de wereld rond. Een leuk, grappig en mooi avontuur welke in het kort gaat over een journalist uit Frankrijk die een wereld rondreis moet maken met zoals de titel al zegt een kwartje op zak. Hierdoor beleefd hij van alles, en moet hij enorm doorzetten om te slagen met zijn missie.

Het is een gratis ebook welke u via onderstaande download link kunt downloaden, aangezien het taalgebruik wel enigszins moeilijk is en de vertaling van het boek ook af en toe niet zo soepel is, is de minimale aan te raden leeftijd 12 jaar.

Een korte omschrijving:

Om een grote erfenis te krijgen moet een jonge Parijse journalist met alleen maar een kwartje op zak een reis om de wereld maken binnen een jaar tijd. De avonturen in vele landen laten de lezer kennis maken met vele volksgebruiken uit het einde van de vorige eeuw.

Het klassieke verhaal is nu uitgevoerd met de originele gravures en tekeningen in zwart-wit. Het boek is een vertaling van het origineel en is dus niet ingekort of bewerkt.!

Titel – Met een kwartje de wereld rond
Auteur – Paul d’Ivoi & Lucien Metivet
Verschijningsjaar – 1919

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload het boek met een kwartje de wereld rond hier gratis

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo