/, Literatuur/Valentijn bij de ijzerfae – Julie Kagawa

Valentijn bij de ijzerfae – Julie Kagawa

valentijn-bij-de-ijzerfaeEen leuke kleine dichtenbundel van Harlequin schrijfster Julie Kagawa, welke geschreven is in de stijl van haar boekenserie over de ijzerfae. Het is een gedichtenbundel zoals de titel al zegt welke gaat over valentijn, alleen dan wel valentijn met een twist van de ijzerfae serie en daardoor nogal verrassend kan zijn. Deze gedichtenbundel van 27 pagina’s is helemaal gratis als ebook te downloaden via de Harlequin website, u vind de rechtstreekse download link onderaan deze pagina.

Leuk om eens door te lezen en om uw collectie natuurlijk aan te vullen.

Een korte omschrijving:

De magie van de liefde werkt natuurlijk óók in het rijk van de fae…

In dit gratis korte verhaal probeert Meghan aan Ash te laten zien wat Valentijnsdag betekent… maar haar wacht een verrassing!

Titel – Valentijn bij de ijzerfae
Auteur – Julie Kagawa
Verschijningsjaar – 2014

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload het boek Valentijn bij de ijzerfae hier gratis

Door |2014-05-11T08:38:09+00:00mei 11th, 2014|Fantasy, Literatuur|0 Reacties

About the Author:

Gratis boeken downloaden geeft u vele gratis boeken te downloaden zonder registratie. Het doel van onze website is om alle ebooks die gratis te verkrijgen zijn te verzamelen en makkelijk en snel voor u beschikbaar te maken. Wilt u ons helpen dan kan dit door uw gratis gevonden ebook, of misschien zelfs door u zelf geschreven ebook naar ons door te sturen, dit kan u doen door een reactie te sturen naar ons via het contact formulier.

Geef een reactie