Eeuwig tartessos – Tais Teng, Simone Ooms, Ineke Brussee

eeuwig-tartessos

Bij deze een echte aanrader voor degene die van het genre Fantasy houden, namelijk de verhalenbundel Eeuwig Tartessos welke geschreven is door meerdere schrijvers. Het is een verhalenbundel welke bestaat uit 19 losse verhalen, en toch verhalen zijn die in hetzelfde fantasy tijdperk zich afspelen en aan elkaar verbonden zijn. De fantasie en creativiteit van Tais Teng, Simone Ooms en Ineke Brussee zijn wat ons betreft goed gebundeld en we kunnen niet wachten op het vervolg hierop.

U kunt het boek Eeuwig Tartessos helemaal gratis downloaden als ebook via de download link onderaan deze pagina, tevens vind u hier meerdere fantasy boeken terug van o.a. Tais Teng wat zeker aanraders zijn om ook eens te lezen, wij zijn in ieder geval benieuwd wat u hiervan vindt en we stellen het op prijs als u tijd heeft om een reactie onderaan deze pagina te geven. In ieder geval veel leesplezier!

Een korte omschrijving:

Tartessos: de stad die door de tijd reist. Het heeft al vele legendes doen laten ontstaan, van Atlantis tot de djinnstad Irem die karavanen de dodelijke woestijnen in lokt. Tartessos is echter een stad met maar één doel: het verzamelen van informatie over de mensheid van de eerste mens tot het einde der tijden in de 25ste eeuw. Pas als de collectie compleet is kunnen de bewoners van Tartessos de aarde opnieuw bewoonbaar maken.

In de bundel Eeuwig Tartessos maak je kennis met de stad Tartessos met haar vele mensen en wijken en reis je aan de hand van Tais Teng, Simone Ooms en Ineke Brussee mee door de tijd in een wereld waarin magie en techniek elkaar afwisselen. De bundel bestaat uit 19 uiteenlopende verhalen verdeeld over de 4 wijken.

Titel – Eeuwig Tartessos
Auteur – Tais Teng, Simone Ooms en Ineke Brussee
Verschijningsjaar – 2014

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload het boek eeuwig tartessos hier gratis

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo