Black Friday 2021Black Friday 2021

Diagnose kanker – Wat nu?

diagnose-kanker-wat-nuDiagnose kanker – Wat nu? is een gratis te downloaden ebook vanaf de website kanker-actueel.nl. Het is een ebook vol met informatie over deze ziekte, behandelwijzen en meer. Als bij u of iemand in uw omgeving deze ziekte geconstateerd wordt valt alles waarschijnlijk voor uw gevoel als een kaartenhuis in elkaar. Maar het leven gaan ondertussen ook door en dit gratis ebookje geeft u daarbij een steun in de rug om te kijken wat er nog mogelijk is.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

Welkom op kanker-actueel een site die voortdurend de nieuwste informatie over reguliere en aanvullende behandelwijzen en middelen voor mensen met kanker probeert op te zoeken en te publiceren vanuit een visie dat de reguliere oncologie uitstekend werk doet.

Maar die zorg zou verder kunnen verbeteren als er meer gebruik gemaakt zou worden van aanvullende, vaak minder toxische middelen en behandelingen, waarbij voeding en leefstijl centraal staan.

Ook U bent waarschijnlijk op deze site terecht gekomen omdat u of een van uw naasten in uw directe omgeving kanker heeft. Of omdat u werkzaam bent in de gezondheidszorg en zoekend naar informatie hier terecht kwam. In dit e-book hebben we een uitgebreide samenvatting gemaakt van wat artsen, oncologen en zorgverleners de kankerpatiënt u heeft te bieden. En wat daarin is te kiezen en hoe u daaraan zelf zou kunnen bijdragen. Al of niet met hulp van ons…..

Titel – Diagnose kanker – Wat nu?
Auteur – kanker-actueel.nl
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo