De dertigersdip – Evelyn Prinsen

de-dertigersdipU kunt weer eens een ander ebook downloaden dan anders, namelijk een boek die vooral de dertigers onder ons aan zal kunnen spreken, namelijk het boek de dertigersdip. Het is een boek die geschreven is door een therapeut die veel mensen verder helpt met de wat minder bekende dertigersdip. Er staat aardig wat nuttige informatie over hoe hiermee om te gaan door te omschrijven wat het is.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

In mijn praktijk spreek ik dagelijks twintigers en dertigers die zich in het spitsuur van hun leven bevinden maar niet bepaald happy zijn.

Zij voelen zich onrustig, hebben last van keuzestress en ervaren een sterke druk om te presteren en succesvol te zijn. Bovenal worstelen
ze met de vraag: Wat wil ik nou echt?! Herkenbaar? Dan is dit e-book zeer geschikt voor jou!

Daar waar je struikelt, ligt je schat
De dertigersdip voelt vaak als een echte dip, een periode waarin je niet lekker in je vel zit. Toch blijkt het voor velen achteraf een gift te
zijn geweest. Een kans om te groeien en soms ook een keerpunt in je leven. Een goed doorleefde dertigersdip levert je veel op: een duidelijke koers in je leven, de kracht om keuzes te maken, meer rust in je hoofd en helderheid over je doelen….

Titel – de dertigersdip
Auteur – Evelyn Prinsen
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo