Black Friday 2021Black Friday 2021

Een zaak volgens het boekje – Jeffery Deaver

een-zaak-volgens-het-boekjeHet gratis ebook een zaak volgens het boekje is eindelijk weer eens een ander soort boek die we u kunnen aanbieden. Het boek valt in het genre detectie/spanning en het verhaal is er dan ook echt naar. Het verhaal gaat over 2 agenten die vele zaken weten op te lossen d.m.v. sporenonderzoek en voor Lincoln gelooft in niets anders dan keihard forensisch bewijs. Maar dan komt er een moord voorbij met zoveel forensische sporen dat het uitzoeken van wat wat is maanden kan gaan duren, alleen de moordenaar loopt nog vrij rond dus misschien is het tijd om toch de klassieke methodes weer eens te proberen.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

Lincoln Rhyme gelooft in keihard forensisch bewijs. Anders dan zijn partner Amelia Sachs ziet hij niets in het maken van daderprofielen en het natrekken van motieven. Wanneer zijn hulp wordt ingeroepen bij een brute moord op een jonge vrouw laat zijn kennis hem echter in de steek. Deze moordenaar heeft namelijk niet geprobeerd zijn sporen uit te wissen; hij heeft het lichaam van zijn slachtoffer juist overspoeld met bewijsmateriaal. Zoveel bewijsmateriaal dat het maanden zal kosten om uit te vinden welke sporen bruikbaar zijn en welke doodlopen – en zoveel tijd is er niet als Rhyme en Sachs een nieuwe moord willen voorkomen.

Rhyme zal zijn theoretische kennis opzij moeten zetten om het sadistische spelletje van de moordenaar te doorgronden. Of misschien toch niet?…

Titel – Een zaak volgens het boekje
Auteur – Jeffery Deaver
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo