Black Friday 2021Black Friday 2021

Wat is dat – Angelina van Kemenade

wat-is-datBij deze een leuk kinderboek met prentplaatjes van schrijfster Angelina van Kemenade, namelijk het kinderboekje wat is dat met Spin in de hoofdrol. We hebben in het verleden al meer kinderboeken van haar op onze website gezet, en ook deze staat er nu weer mooi tussen. Het is namelijk weer een leuk kinderboek die echt voor peuters geschreven is met spin in de hoofdrol, ze probeert d.m.v. haar boekjes kinderen te prikkelen om te ontdekken, en met deze gratis ebook is het haar weer op een leuke manier gelukt.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

“Spin, wat is dat?” is een leuk boekje voor peuters die bezig zijn met zindelijkheidstraining. Het boekje is voorzien van kleurige illustraties.

Spin zit in zijn web. Daaronder staat iets raars. Hij weet niet wat het is. Muis denkt dat het een pan is en volgens Mus is het een vogelbad. Dan komt er een kind uit het huis. Wat doet zij er mee?…

Titel – Wat is dat
Auteur – Angelina van Kemenade
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo