Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

kinderboekenweekBinnenkort is het weer zover namelijk de kinderboekenweek 2013. Vanaf 2 oktober zal deze weer van start gaan en dat gaat natuurlijk weer samen met het kinderboekenweek geschenk bij besteding van 10 euro of meer aan kinderboeken. Het kinderboekenweekgeschenk van 2013 is het boek Je bent super Jan van schrijver Harmen van Straaten.

Het beloofd weer een leuke boekenweek te worden met veel acties en stunts om de kinderboeken weer goed onder de aandacht te brengen. De stichting CPNB heeft laatst ook bekend gemaakt dat er een oplage van 389 duizend exemplaren gedrukt zijn ter ere van deze kinderboekenweek. Ook al zal u als digitale lezer hier natuurlijk geen boodschap aan hebben, aangezien dat ook weer een van de voordelen is van digitaal lezen, want er zijn eigenlijk nooit leveringsproblemen met een ebook.

Het thema van de Kinderboekenweek 2013 is Sport en spel dus het zal weer een dolle boel worden met veel leuke boeken die daar omheen verschijnen. O.a. kinderen voor kinderen zal met het nummer Klaar voor start aan deze nieuwe Kinderboekenweek een leuke start geven.

Zodra dit alles op 2 oktober van start gaat zullen wij de leukste acties voor u op een rijtje zetten, dus kom nog eens terug voor meer informatie en aanbiedingen.

[bol_product_links block_id=”bol_523c0f26b146b_selected-products” products=”9200000020288170″ name=”kinder” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”0″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo