Black Friday 2021Black Friday 2021

Vijf – Damespraatjes

vijfVijf – damespraatjes is een leuke verzameling aan verhalen van de websites damespraatjes.nl. Ze hebben namelijk in navolging van hun boek Zomerse cocktailverhalen een nieuwe schrijfwedstrijd gehouden en de beste verhalen weer gebundeld. En we moeten zeggen het is weer een mooie verzameling verhalen geworden, dus een echte aanrader en helemaal gratis te downloaden.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

Ter gelegenheid van het eerste lustrum organiseerde Damespraatjes.nl vorig jaar de schrijfwedstrijd met als thema Vijf! Uit de tientallen inzendingen maakte een jury een selectie van de beste verhalen en vervolgens konden bezoekers van Damespraatjes.nl hun stem uitbrengen op hun favoriete verhaal. De publiekswinnaar van Vijf! werd Karine Jekel met haar verhaal Bloedrode nagels. De acht mooiste verhalen uit deze wedstrijd zijn gebundeld in dit unieke e-book.

Sandra Blikslager, hoofdredacteur van het online vrouwenmagazine Damespraatjes: ´Op Damespraatjes spelen boeken een belangrijke rol. Onze bezoekers houden van verhalen en dat blijkt ook uit het enthousiasme waarmee inzendingen voor de schrijfwedstrijd vorig jaar binnenkwamen. Wij zijn tegelijkertijd erg nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in de boekenwereld. Vorig jaar publiceerden we al het boek Zomerse Cocktailverhalen en dan nu het tweede boek: VIJF! Het is een leuk boek geworden om lekker bij de kachel, buiten in het najaarszonnetje of onderweg te lezen op een ereader, een tablet of zelfs op je smartphone. En het leuke: het boek is gratis te downloaden op onze website…..

Titel – Vijf
Auteur – damespraatjes.nl
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo