Black Friday 2021Black Friday 2021

Boeken top 10 – September

boeken-top-10Boeken top 10 – September

Omdat we vorige maand veel reacties hebben gekregen op onze boeken top 10 – Augustus gaan we deze natuurlijk ook voor September weer opstellen. Bij deze presenteren we u dan ook weer het boeken top 10 overzicht van de maand September.

Voor een actuele stand van de boeken top 10 kunt u altijd in ons algemene overzicht kijken, maar met de maandoverzichten proberen wij u een archief te geven van de beste boeken van dit moment. Alle boeken in deze overzichten zijn verkrijgbaar als ebooks en kunt u ook als ebook downloaden via de diverse links. Natuurlijk kunt u deze ook nog steeds als fysiek product aanschaffen als u dit wilt. Alle ebooks zijn wel betaald in deze overzichten omdat deze samengesteld wordt aan de hand van de gegevens van Bol.com, Bruna en Cosmox. Wij gaven in ons eerdere overzicht aan dat er af en toe ook gratis boeken tussen zouden staan, maar helaas heeft ook deze maand geen een boek het gehaald.

De boeken top 10 is opgebouwd uit de best verkochte boeken van Bol.com, Bruna en Cosmox. Mochten er op- of aanmerkingen over deze lijst zijn, dan kunt u dit kenbaar maken d.m.v. het reactie veld onderaan deze pagina.

De boeken top 10 – Augustus

Stoner1. Stoner

En hij staat er nog steeds, eigenlijk met gemak op 1. Misschien komt het door zijn prijs, maar zeer waarschijnlijk ook doordat het gewoon een goed boek is. Vandaar ook in de maand September staat hij met stipt op 1.

Om dit boek te downloaden kunt u naar de volgende pagina gaan => Download het ebook Stoner hier

gisele2. Gisele

Nieuw in de top 10 is het boek Gisele. Dit boek van schrijfster Susan Smit heeft zich de laatste weken enorm populair gemaakt en is via onderstaande link ook nog eens extra voordelig te krijgen. Het is een oorlogsroman met het verhaal van 3 liefdesgeschiedenissen van 3 verschillen personen. Een aanrader dus.

Om dit boek te downloaden kunt u naar de volgende pagina gaan => Download het ebook Gisele hier

3. Het huis met de schaduw

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo