Black Friday 2021Black Friday 2021

Niels Holgersson – Selma Lagerlof

niels-holgerssonNiels Holgersson is waarschijnlijk bij vele wel bekend, en in het kader van de kinderboekenweek zullen wij dan ook diverse kinderboeken voor u op een rijtje zetten, waarbij dit de eerste is. Vele mensen kennen Niels waarschijnlijk van kindernet waarbij de tekenfilm serie veelal uitgezonden is, maar oorspronkelijk was het het boek van Helma Lagerlof. Het is een leuk kinderboek waarbij de fantasie rondom Niels Holgersson en de dieren leuk in verhaal gezet is.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

De familie Holgersson woont in Skåne in het uiterste zuiden van Zweden op een kleine boerderij. Daar groeit hun enige zoon Niels op. Niels is niet zo vriendelijk voor de dieren thuis, hij houdt er van om ze te plagen en te sarren.

Als hij op een dag een kabouter vangt en weigert die weer vrij te laten, spreekt de boze kabouter een betovering uit over Niels. Hij wordt zo klein als een duim. Op de vlucht voor de dieren die hém nu eens willen pesten, gaat Niels mee met een groep wilde ganzen. …..

Titel – Niels Holgersson
Auteur – Selma Lagerlof
Verschijningsjaar – 1917

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo