Kinderboekenweek

kinderboekenweekEen beetje laat maar bij deze alsnog wat extra informatie over de kinderboekenweek die op het moment van schrijven volop bezig is. In de kinderboekenweek van 2013 is er weer vol op aandacht voor de diverse auteurs die kinderboeken schrijven. Natuurlijk horen daarbij ook diverse acties en activiteiten bij en bij deze een klein overzicht van de diverse zaken:

Activiteiten:

Dat zijn er heel veel, om deze nu allemaal te gaan benoemen dat gaat ons wat te ver aangezien het dan een schaamteloos knippen en plakken wordt van de website van kinderboekenweek, dus wilt u weten wat er bij u in de buurt wordt georganiseerd dan kunt u het beste naar hun website gaan, klik hier voor alle activiteiten tijdens de kinderboekenweek.

Om er wel een paar uit te lichten zonder er veelst te diep in te gaan, de aanraders naar onze mening zijn toch wel de tournee van illustrator Loes Riphagen die een mooi prentenboek heeft gemaakt voor de kinderboekenweek van 2013, tevens natuurlijk de tournee van Harmen van Straaten die de schrijven is van het boekenweekgeschenk.

Verder wat misschien wel leuk is om te vermelden is de schrijfwedstrijd van schrijver Paul van Loon. ABN Amro en Paul van Loon hebben een basisverhaal gemaakt die je zelf kunt afmaken, en de winnaar maakt kans op kaarten voor zijn theatershow wat een leuke happening is.

Voor al deze acties en meer kunt u de website bezoeken van de kinderboekenweek.

Acties

Deze zijn er vollop, bij bijna alle boekenhandels kunt u op dit moment bij het aanschaffen van een boek gratis het boekenweekgeschenk krijgen. Kijk voor leuke acties o.a. op Bol.com of Bruna.

[bol_product_links block_id=”bol_5253f8b3babdf_selected-products” products=”9200000020288170″ name=”boeken” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo