Black Friday 2021Black Friday 2021

Terroriste uit liefde – Eva Vergaelen

terroriste-uit-liefdeBij deze een boek die we gevonden hebben via via op de website van kifkif. Het gaat om het boek terroriste uit liefde welke geschreven is door Eva Vergaelen. Het is een boek die op het randje balanceert van literatuur en roman en stelt de vooroordelen van veel mensen inclusief de mensen die er wonen aardig op de proef. Het gaat namelijk om een Belgische die woont in het tijdperk Mubarak in Egypte en de wereld vandaar uit langzaam anders gaat zien, een echte aanrader!!! wat ons betreft.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

Dit eerste Kif Kif e-book is een politiek-activistische roman die zich afspeelt in Egypte. De Belgische Sofie woont in het Egypte van Mubarak. Ze komt in contact met de linkse oppositiebeweging, waarvan het kopstuk Salah is. Haar socialistische en solidaire idealen worden door hem in twijfel gesteld. Hoe kan je socialist zijn als je geen oog hebt voor de steun van de imperialistische mogendheden aan de Arabische dictaturen?

Hoe kan je je solidair verklaren met de Palestijnse strijd als je Israel erkent? Aanvankelijk noemt Sofie deze visies terroristisch, maar stilaan begint ze in te zien dat haar solidariteit wel heel elitair is. Tijdens deze persoonlijke ontwikkeling wordt ze ook verliefd op Salah.

Haar geloof in de strijd voor rechtvaardigheid wordt levendiger met de dag…..

Titel – Terroriste uit liefde
Auteur – Eva Vergaelen
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo