Down to earth – Sacha de Boer & Jacob-jan Boersma


Wie kent Sacha de Boer nou niet van het 8 uur journaal?? Ze is een tijdje geleden gestopt na 19 jaar in het vak gezeten te hebben en heeft zich volledig gestort op haar hobby en dat is fotografie. Naast de standaard fotografie jobs is ze ook bijna meteen begonnen met het project om een kookboek te maken.

Het resultaat is het kookboek Down to earth welke ze samen met topchef Jacob-Jan Boersma heeft samengesteld. Het is een kookboek zoals je ze niet veel vaker ziet. Het is namelijk een kookboek die niet zomaar lekkere recepten heeft, welke natuurlijk ook in diverse andere kookboeken staan, maar het is een kookboek die ook volstaat met foto’s van de gerechten. U zult bij elk gerecht een mooie foto zien wat het is en hoe u het samen kunt stellen. Alles staat daarbij duidelijk uitgelegd en dat maakt het boek down to Earth zo uniek. Wij zouden zeggen haal het boek snel want het is een echte aanrader en misschien alvast een leuk Sinterklaas en/of kerst cadeau om alvast in huis te halen.

Het boek Down to earth is helaas niet gratis, maar onderaan deze pagina kunt u hem wel heel voordelig aanschaffen via onze partner Bol.com. Wij hebben hem in ieder geval alvast in huis, en we kunnen u zeggen dat het het geld echt waard is want er staan heel wat lekkere recepten in.

down-to-earthEen korte omschrijving:

Down to earth is een prachtig fotokookboek waarbij recepten en ‘tegelwijsheden’ van chef-kok Jacob-Jan Boerma worden gecombineerd met de bijzondere fotografie van Sacha de Boer. Het boek speelt volledig in op de huidige trend: verantwoord, eerlijk, groen, betaalbaar en gezond eten. Een verrassend fotokookboek met veel prachtige foto’s en pure, eenvoudige recepten die iedereen kan maken.

Sacha de Boer brengt met haar camera o.a. divers Nederlands natuurschoon in beeld in relatie tot verschillende ingrediënten. Daarnaast geeft ze een kijkje in de keuken. Ze duikt samen met Jacob-Jan Boerma de moestuin in, en laat zien wat voor lekkers er van eigen bodem komt. De recepten zijn down to earth, zowel wat betreft de keuze van ingrediënten als de bereidingswijze..

Titel – down to earth
Auteur
– Sacha de Boer & Jacob-jan Boersma
Uitgifte jaar – 2013

Prijs – Niet gratis als E-book te downloaden

Download links – [bol_product_links block_id=”bol_525cf2b36cfd1_selected-products” products=”9200000014964256″ name=”kookboek” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”undefined” link_color=”undefined” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”0″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo