Black Friday 2021Black Friday 2021

Vele boeken voor 1 cent nu bij Bol.com

Het is toch allemaal wat dat Corona virus. Veel mensen die verplicht thuis moeten blijven, kinderen die niet naar school kunnen en natuurlijk de onzekerheid voor velen die met het virus direct of indirect te maken hebben. Daarom juichen wij het initiatief van Bol.com heeeeel hard toe. Ze hebben bij Bol.com namelijk een leuke tijdelijk actie voor ebooks. Ze bieden namelijk elke dag diverse ebooks aan welke je voor 0,01 cent kunt aanschaffen. Ze zijn net niet helemaal gratis, maar je kan deze ebooks echt voor 1 cent kopen. Geen addertjes onder het gras, maar meteen na het betalen van de ene cent via iDeal kan je je eBook downloaden.

Ga hier naar de actiepagina van Bol.com <<<<<<===============

In eerst instantie wilde ik de ebooks hieronder gaan opsommen, maar het lijkt erop dat elk ebook echt voor maar 1 dag praktisch gratis aangeboden word. Vandaag worden bijvoorbeeld de volgende boeken bijna gratis aangeboden:

Voorwaarden van de Bol actie?

Die zijn er niet. Sterker nog je kan elke dag weer nieuwe ebooks kopen voor 1 cent. Het zijn wel voornamelijk kinderboeken welke zo goedkoop aangeboden worden, maar als je op dit moment 1 of meerdere jonge kinderen thuis hebt zitten is dit ideaal. Je kan namelijk ook niet even naar de bibliotheek lopen om wat nieuwe boeken te halen tegen de verveling. Thuiswerken, thuisstudie en thuis les krijgen gaat wel voor een tijdje, maar langzamerhand begint er toch wel wat verveling te komen. Gelukkig begint de lente nu echt en is het heerlijk weer aan het worden. Tijd om lekker buiten in je tuin een boekje te lezen toch!

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo