Black Friday 2021Black Friday 2021

Boe(k) – AnnA

Heb jij ook wel eens angsten voor bepaalde zaken. Zaken waarbij je lichaam anders reageert dan je gewend bent. Of zelfs angsten waarbij je je bed niet meer uit durft te komen? De schrijfster van het boek Boe(k) heeft ook angsten. AnnA heeft hier een boek over geschreven hoe het is om met deze angsten te leven, en hoe je ervan kunt leren. Je hoeft je namelijk niet altijd te schamen voor zaken waar in het verleden een taboe op heerste. Het is een luchtig en tegelijk ingrijpend verhaal van Anna en zeker de moeite waard om eens te lezen. Het zet je wel aan het denken over bepaalde dingen.

Je kunt het Boek van Anna nu gratis downloaden via onderstaande link zoals je bij ons gewend bent. Laat ons op Facebook ook eens weten hoe jij dit boek vind en deel het :-)

Angst is een emotie die je helpt om te reageren wanneer er gevaar dreigt en brengt je lichaam een staat van paraatheid. Zo gaat je hart gaat sneller kloppen, bloeddruk omhoog, spieren spannen zich aan, je transpireert en je ademhaling gaat sneller. Dit alles zorgt ervoor dat je extra alert bent en bereidt je voor op een mogelijk gevaarlijke situatie. Iedereen is wel eens bang en dat is volkomen normaal, zelfs nuttig!!!!

Maar wat nou als je dit altijd voelt!!! Ik heb dit jarenlang zo gevoeld en wist niet beter. Mijn leven verliep totaal niet zoals ik graag wilde. Voelde me anders en eenzaam. In mijn zoektocht naar oplossingen, kwam ik er achter dat ik helemaal niet de enige ben, in tegendeel. Toen ik er zelf eerlijk en op over begon te praten, vond ik steeds meer lotgenoten. Ook mensen die het uit schaamte al jarenlang verzwegen.

Daarom heb ik mijn verhaal opgeschreven, om mezelf niet meer uit te hoeven leggen en voor iedereen die er een stukje erkenning in kan vinden. Ik ben absoluut geen professional, alles is gebaseerd op mijn eigen verhaal en ervaring.

Titel – Boe(k)
Auteur – AnnA
Verschijningsjaar – 2020

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownloadpagina van Boe(k) geschreven door AnnA

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo