Ik heb weer een leuk gratis kinderboekje gevonden op Smashwords. Door de Corona lockdown ben ik namelijk langzaam weer meer gaan lezen. Ook de kinderen willen dan wel graag wat nieuws dus dan moet je wel wat he :-). Het eerste kinderboek wat ik vandaag post is een nieuwe deel van Super Granny. Inmiddels heeft Megan Havervlok alweer het 3e deel uitgebracht van haar Super Granny boekenserie. In het verleden hebben we het eerste deel, Super Granny al een keer op onze website gezet. Deel 2 ga ik ook nog wel even opzoeken voor jullie, maar bij deze alvast het 3e deel.

Ben je op zoek naar een echt leuk voorleesboek? Begin dan nu snel met dit gratis voorleesboek/leesboek voor jonge kinderen. Megan Havervlok heeft deze boekenserie gelezen speciaal voor oma’s die hun kleinkinderen leuke verhaaltjes wil gaan voorlezen. Het 3e deel gaat over een echte schattentocht! En dan niet zomaar een schattentocht, maar eentje die begint op de stoffige zolder waarbij iets moois en ouds ontdekt word…… Ik wil niet teveel gaan verklappen, dus download het ebook nu eenvoudig en vooral ook gratis via Smashwords/ onderstaande link voor leuk een veel leesplezier!

De grote vakantie begint rampzalig voor Megan en alle andere meisjes van weeshuis De Bosheuvel: Juf Galsteen wordt met een blindedarmontsteking in het ziekenhuis opgenomen, en het regent ook nog eens de hele dag.
Gelukkig is Granny in de buurt. Dan gebeurt er altijd iets onverwachts. Een avontuur? Welnee. De zolder moet opgeruimd worden. Stofnesten en spinrag, oude schilderijen en kisten vol rommel, dat ruikt niet naar een avontuur. Of toch?
De meisjes vinden een dagboek, 400 jaar oud, geschreven door Ridder Rudolph van Nistelrode. Het staat vol raadselachtige gedichten, die over een verborgen schat berichten. Daar snapt natuurlijk niemand wat van. Zelfs voor een superheld als Granny is dit te moeilijk. Maar als twintig meisjes samenwerken, dan levert dat misschien wel het grootste en grappigste avontuur op uit de geschiedenis van de Lage Landen.

Een boek waaruit oma’s kunnen voorlezen en waarvan hun kleinkinderen kunnen genieten, en vooral hard om kunnen lachen. Voor oma’s en hun kleinkinderen, van 9 tot 99 jaar.

Titel – Super Granny 3 – Ouwe koeien
Auteur – Megan Havervlok
Verschijningsjaar – 2020

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownloadpagina van Smashwords met daarop Super Granny 3 – Ouwe Koeien