Black Friday 2021Black Friday 2021

Meneertje kietel – Roger Hargreaves

meneertje-kietelHet Unieboek uitgeverij spectrum biedt u bij deze de leuke kinderboekenserie aan over meneertje kietel. De schrijver Roger Hargreaves heeft hier wereldwijd succes mee gekregen en diverse boekjes in deze serie uitgebracht, en in Nederland bieden ze u daarom ter introductie het eerst boek over meneertje kietel u helemaal gratis aan.

Zoals gezegd zijn het leuke kinderboekjes en zeer leerzaam en ondernemend voor de jonge kinderen. Leest u het zelf maar eens.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

‘Hoe ziet een kietel eruit?’ Met deze vraag van een 6-jarig jongetje is het wereldwijde succes van de Meneertjes en Mevrouwtjes ooit begonnen. Roger Hargreaves was geïnspireerd door zijn zoontje en tekende een oranje mannetje met een grote lach, een blauw petje en extreem lange armen. Dat was de geboorte van Meneertje Kietel!

Speciaal ter introductie van de serie geven wij het ebook van Meneertje Kietel weg. Vul onderstaand formulier in en je krijgt de link om het ebook (of pdf) te downloaden….

Titel – meneertje kietel
Auteur – Roger Hargreaves
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo