Black Friday 2021Black Friday 2021

De sneeuwvrouw wacht – Jean Schalekamp

de-sneeuwvrouw-wachtJean Schalekamp heeft diverse ebooks van hem gratis te download gesteld op zijn website, hiervan is het boek de sneeuwvrouw wacht het eerste boek wat wij hier plaatsen. Het genre is een beetje gemengd namelijk tussen fictie en non-fictie in, maar de schrijfstijl van hem zullen de meeste roman lezers onder ons wel aantrekken. Download dit gratis ebook via onderstaande link en u kunt dit boek zelf lezen op uw tablet en/of e-reader. Veel leesplezier toegewenst.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Drie mensen, Daniël, Diana en Fabian, hun zoon, trekken door de Verenigde Staten, Mexico en Guatemala. Een vakantietocht, maar geen plezierreisje. Want er is nog een tweede vrouw die, hoewel niet aanwezig, niet weg te denken is. Cynthia, de sneeuwvrouw, wacht in het verre noorden op Daniels terugkeer. Er moet een beslissing genomen worden en de spanning neemt toe. Het kind verwonderd en soms een beetje bang, speelt zijn eigen rol.

Jean Schalekamp werd in 1926 geboren in Rotterdam, studeerde ín Parijs, woont vanaf 1960 op Mallorca. Publiceerde onder andere de verhalenbundel De dolle trams, de novelle Bedankt voor alles en de futuristische roman Alles onder handbereik. In 1983 verscheen zijn documentaire Van een eiland kun je niet vluchten,een verzameling met de band opgenomen gesprekken met overlevenden van de fascistische massamoorden op Mallorca in 1936. Hij vertaalt uit het Frans, Engels en Spaans. Was van 1977 tot 1979 als Writer in Residence aan de Universiteit van Minnesota verbonden.

Titel – de sneeuwvrouw wacht
Auteur – Jean Schalekamp
Verschijningsjaar – 2000

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo