Black Friday 2021Black Friday 2021

De kellner en de levenden – Simone Vestdijk

de-kellner-en-de-levendenHet boek de kellner en de levenden is weer eens een ander soort boek. Het is een boek waar het verhaal in verteld wordt hoe mensen beoordeeld worden op hun leven. Er worden namelijk 12 verschillende type mensen opgepakt en weggebracht naar iets wat het laatste oordeel lijkt te zijn, en daarin komen veel bijzondere zaken naar boven… Het boek is helemaal gratis te downloaden via onderstaande link, en eventueel ook aan te schaffen in de papieren variant voor degene die hier behoefte aan heeft.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Twaalf bewoners – van een dominee tot een homofiele acteur – uit een flatgebouw worden door politie in een busje geduwd, naar een onbekend doel gereden en komt via een bioscoopgebouw, een soort labyrinth en een stationswachtkamer terecht in wat het Laatste Oordeel lijkt te zijn, waarbij men wordt geconfronteerd met het menselijke tekort en de eigen zondigheid.

Bij dit schokkend gebeuren worden droomsymbolen en angstvoorstellingen tot werkelijkheid..

Titel – de kellner en de levenden
Auteur – Simone Vestdijk
Verschijningsjaar – 2010

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo