Black Friday 2021Black Friday 2021

De ragnarok interrupt – Mike Jansen

de-ragnarok-interruptHet boek de ragnarok interrupt is een boek vol humoristische passages in een fantasy wereld. Het is dus geen standaard fantasy boek met een verhaallijn in een wereld anders dan de onze, maar het is een boek vooral gericht op humor. Zeker een leuk boek om eens tussendoor te lezen, en natuurlijk weer helemaal gratis als ebook te downloaden in zowel epub en/of pdf formaat. Wij zouden zeggen probeer het boek eens uit.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Thor is zijn naam, Noordse God van Donder en Bliksem, altijd in voor een goed gevecht. Met het einde der tijden in zicht vertrekt hij vol goddelijke vechtlust richting het slagveld…

Maar de wereld is veranderd en Thor komt terecht in situaties die hij nooit had kunnen dromen. Droge humor en kolder wisselen elkaar in hoog tempo af in deze alternatieve Ragnarok.

‘De Ragnarok Interrupt’ veroverde de eerste plaats in de Thor verhalenwedstrijd van het SaBi Verhalenforum, ism WB*Fantasy.

.

Titel – de ragnarok interrupt
Auteur – Mike Janssen
Verschijningsjaar – 2011

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo