De Val van Hymir – Owan Drake

Het is alweer een tijd geleden dat we een gratis Fantasy boek hebben gepost. Goed nieuws dus voor degene die van dit genre houden, want met de boekenserie De zaden der Hoop heb je echt wel wat leuks te lezen. Het eerste deel De Val van Hymir geschreven door Owan Drake is nu in ieder geval helemaal gratis te downloaden via onderstaande link. Ik kan je daarbij alvast een geheimpje verklappen, als je dit boek goed vind dan zijn de andere 4 delen ook op Smashwords helemaal gratis te downloaden als ebook. Gratis ebooks daar houden we natuurlijk van en Owan Drake beloond ons goed hiermee!

Waar gaat de boekenserie De Zaden der Hoop nu over? Dat is een hele goede vraag, een ding kan ik je alvast vertellen. Het is een Fantasy boekenserie die op de klassieke manier geschreven is. Dat houd in dat Owan Drake een echte fantasy wereld geschreven heeft die je meeneemt in een andere wereld. Dit doet hij op zo’n meeslepende manier waardoor je alleen maar meer wilt weten. Niet alleen over de wereld die hij in zijn boeken creëerd, maar ook over Xavier en hoe hij zich staande kan houden in een corrupte wereld tegenover de Bloedraven. Op het moment van schrijven zijn er maar liefst 5 gratis ebooks uit de Zaden der Hoop boekenserie te downloaden. Het zijn geen kleine boekjes, maar echt volwaardige boeken die je vele uren leesplezier kunnen gaan opleveren. Wij zijn heel benieuwd wat jij van deze boekenserie vind! Laat het ons weten d.m.v een reactie!!

Een korte omschrijving:

Heden en verleden vloeien samen als de oude Wijsgeer, genaamd Benedictus, een serie van boeken aan zijn meest bekwame student Xavier wil laten lezen. Deze boeken bevatten vertellingen uit lang vervlogen tijden en Xavier beleeft die verhalen alsof hij zich daar daadwerkelijk bevindt. Twee van deze verhalen worden in dit eerste boek geïntroduceerd, namelijk die van het licht en de duisternis. Ze wisselen elkaar naadloos af, samen met deze Benedictus hoofdstukken, die zich in het heden van de wereld, genaamd Sistna, afspelen. Maar wat Xavier niet weet, is dat hij door het verzoek van Benedictus op te volgen misschien wel een corrupte tak van de regering, genaamd de Bloedraven – die ook in die vertellingen uit het verleden voorkomen – kwaad gemaakt heeft en dat hij misschien wel in een eeuwenoude oorlog is verstrengeld.

Titel – De val van Hymir
Auteur – Owan Drake
Verschijningsjaar – 2019

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload nu het boek De val van Hymir gratis via Smashwords

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo